arabada bir sorun var ama ney?gitmiyo eskisi gb

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araba daha 20-23 bindeyken yokuş aşağı başlangıçtan 140 la geçtim aşağı varmadan 225 oldu aylardan mart-nisandı bugünlerde deniorum araba 46 binde 210 diyo dahada gitmio,benzini aynı yerden alıyorum,sebep havaların soğuduğu için performans kaybı olabilirmi?210 dayken devir daha 4750 de flndı esytronic astra 1.6 özellikle yol boşken deniyorum ve çok sakin oluyo

bakım üzerinden çok zaman geçmiş olmasın. hava filtresi çok etkiliyor.

tirigerini değiştirdiysen sente atlattırmış olabilirler

araç daha 46bindeymiş ne trigeri :D aracın bakım durumundan dolayı olabilir senin sorun

malum kış mevsimi karşıdan aldığın rüzgar hızının düşmesine etken olabilir tabıkı hava filtren kirli ise de bir nebze etkiler veya lastık ebatlarında değiştiyse buda etkilemiş olabilir

malum kış mevsimi karşıdan aldığın rüzgar hızının düşmesine etken olabilir tabıkı hava filtren kirli ise de bir nebze etkiler veya lastık ebatlarında değiştiyse buda etkilemiş olabilir
ya babam çok basmaz ben 12 günde 4 kere fln denedim aynı yerde 210-215 dio kadranda dahada gitmiyo yokuş aşağı,acaba motor sağırmı?bunu nsl anlarız?

lastik basınçlarını bi kontrol et istersen düşükse hızı keser oda bide bilyeler dağıldığında da arabada kasma yapıyormuş öyle duymuştum ne derece doğrudur bilemem

lastik basınçlarını bi kontrol et istersen düşükse hızı keser oda bide bilyeler dağıldığında da arabada kasma yapıyormuş öyle duymuştum ne derece doğrudur bilemem
lastik havası var 32 idi 34 bastım 1 kere daha denedim aynı,ne bilyası diosun abim?

baskın bitmiş olabilir mi?

Normal hızlanmalar nasıl ?

Geri