Araba satışı için vekalet verme...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolverine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar askerlıkten dolayı arabamı satmaya karar verdım fakat pazartesı gunu askerım dogal olarak satıs durumunda burda olmıcam buyuzden babama vekalet vermem gerekıyor bunun ıcın noterden kagıt almam yeter mı ,yoksa babamında notere gelıp onay vermesı gerekıyormu?veya bunlar dısında ıslemler varmı yardımcı olursanız sevınırım.

gerekmez. iki türlü vekalet verebilirsin genel vekalet: bunda bana ait olan tüm araçların satışında kiralanmasında yetkilidir dersin, diğerinde ruhsatını götürmen lazım yanında.

notere gıdıp bu ıkısınden bırını belırtıp bır belge almam yetıyor sanırım

Aynen ,vekaleti verdiğin kişinin notere gitmesine gerek yok.Bu arada arabayı ne kadar satcan?Arkadaslardan birisi Corsa arıyorda

15 fıyat verıcem 14 500 e kadar satıcam kısmetse arac 1.0 eco easytronic ,onu belırtırsenız ıyı olur motoru daha guclu bır model arayabılır.

Devredeceğin kişinin yani babanın kimliğinide yanında götür abi.Geçenlerde babam bana abonelikler için vekalet verdi benim kimlik fotokopisinide istediler.Araç için gerekli vekalette isterlermi bilmiyorum ama yinede yanında bulunsun.

Geri