araba pısık duruyor sanki??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguz006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şimdiye kadar fazla dikkat etmemiştim ama dün farkettim sanki benim araba diğerlerine göre sanki pısık duruyor resimlerini ekledim sizce yanılıyormuyum.

Ekli dosyalar

• Foto1745.webp
    Foto1745.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 208
  • Foto1746.webp
    Foto1746.webp
    49.8 KB · Görüntüleme: 167
  • Foto1750.webp
    Foto1750.webp
    40.6 KB · Görüntüleme: 147
  • Foto1752.webp
    Foto1752.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
araç 80.000 km de son iki resmi yeni ekledim başka bir astrayla beraber ama hb.

Son düzenleme:
Bu sedan Astralar biraz böyle aile arabası karakterli, gösterişsiz yada mütevazi duruşlu oluyor. En azından ben öyle düşünüyorum.

Bu sedan Astralar biraz böyle aile arabası karakterli, gösterişsiz yada mütevazi duruşlu oluyor. En azından ben öyle düşünüyorum.

yani normal mi? acaba hb. lerimi yüksek üretiyorlar biraz anormal geldi bana...

Hayır hakikaten arka taraf basık duruyor bendede var arkası kalkık sedan benimkide bende benimkinde bir sorun var diye düşünüyordum aracaım 2007 nb resimde var zaten

arka tarafında suspansıyonda sorun var ya amortısorlerın farklı yada yaylarda sorun var

arkadasim benim aracimda sedan ve gozun gordugunu inkar etmeyelim.sedan aracin arka kismi hb ye gore daha agirdir ve bu basiklikta ayni amortisor ve helezon kullanildigi icin boyle bir fark yaratiyor.demekki OPEL muhendisleri bu farkliligi goz ardi etmisler.yani eger sedan modellerinin arka amortisorlerini ve helezonlarini daha sert veya daha uzun yapsalarmis sorun hallolmus olacakmis.

Sedanlar geniş yan yapıları nedeniyle HP'lere göre uzun yolda yan rüzgardan daha fazla etkilenirler. Belki de Opel bunu göz önüne almış olabilir.

hb lerın arkaları yuksek ondan ole gozukuyo ama nb basık mı halla halla suspasyonlardamı sorunmu varkı basık duruyor arkasii

Geri