araba hala gaz pedalına geç tepki veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ylm09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ylm09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araba hala gaz pedalına geç tepki veriyor.Örneğin patinaj yaptırmak için gaza basıp devrin yükselmesini bekliyorum.Araba boşta iken bile devrin yükselmesi zaman alıyor.Arkadaşlardan biri araban açılmamış dedi.Bu araba açmak nasıl oluyor?Enjektörler temiz
Ayrıca araba 120000 km bu zamana kadar açılmamış olabilirmi.Başka bir problem olabilirmi?(97 astra gls 1.6 16v)
teşekkür

kesinlikle sorun var ama bakmak gerekir enjektörleri hangi ileç ile temizlettin o çok önemli sorun enjektörlerde olabilir.

tansugurler' Alıntı:
kesinlikle sorun var ama bakmak gerekir enjektörleri hangi ileç ile temizlettin o çok önemli sorun enjektörlerde olabilir.
+1987:good:

ats teşekkür

ustam enjektörleri wiynns ile temizlettim.Şu anda arabaya voltran marka sıralı tüp taktırdım.aynı sorun tüpde de benzinde de devam ediyor.

aynı proplem bende de vardı. Ayrıca motorda titreme de vardı. Araç rölantide iken hem direksiyon hem de vites topuzu sallanırdı. Motor ustasına gösterdim. Motorun hava aldığını söyledi, muhtemelen manifolttanmış. Manifolt contası yenilendi sorun halloldu. Senin de direksiyon ve vites te oynama varmı. Şuan bende her ikiside iyi. Birde oksijen sensöründen olabiliyormuş.

Bir başka ihtimalde, lpgli araçlarda hava girişleri hortumları var. Bunlardan biri çıkmış olabilir.

ilk gaz vermede tekleme varmı bu önemli tüpde patlama varmı eğer varsa ateşleme sisteminde sorun var buda benzinde az hissedilir test sürüşü yapmak gerekirr arıza lambası yanmayabilir biz onu test sürüşünde yaktırıyoruz yani sorun ortaya çıkıyorr,ateşleme sisteminin kontrolü içinde araç ile giderken devir düşür km hız ibresi 20 km ye düşsün 4.vitese tak gaza bas eğerkii kesiklik yaparsa ateşleme sisteminde sorun vardır bu söylediğim aslında meslek sırrıdır bilginize.

tansugurler' Alıntı:
ilk gaz vermede tekleme varmı bu önemli tüpde patlama varmı eğer varsa ateşleme sisteminde sorun var buda benzinde az hissedilir test sürüşü yapmak gerekirr arıza lambası yanmayabilir biz onu test sürüşünde yaktırıyoruz yani sorun ortaya çıkıyorr,ateşleme sisteminin kontrolü içinde araç ile giderken devir düşür km hız ibresi 20 km ye düşsün 4.vitese tak gaza bas eğerkii kesiklik yaparsa ateşleme sisteminde sorun vardır bu söylediğim aslında meslek sırrıdır bilginize.
hocam tşk.ler işini elinden alacagız diye korkma sakın:)
depraj baskı balata için önerin var mı?bittigini nasıl anlayacagız?bunla ilgili meslek sırı var mı ?rica etsek söylermisin.

kontrolü var ama anlatımı uzun .

reno 12 nın meslek sırrını paylasım arkadaşlar:D debrıyaj balatası bıterse bı odun parcası bulup baskının araya cakıyorsun ustten o iş tamamırdır bu teknıkle yerınden kalkmayan aracı kmlerce uzaktan dukkana getırırdım:D:D opelcıde olsanız aklınızda bulunsun

:kop: :alkis:
astrammm' Alıntı:
reno 12 nın meslek sırrını paylasım arkadaşlar:D debrıyaj balatası bıterse bı odun parcası bulup baskının araya cakıyorsun ustten o iş tamamırdır bu teknıkle yerınden kalkmayan aracı kmlerce uzaktan dukkana getırırdım:D:D opelcıde olsanız aklınızda bulunsun
:kop: :alkis: :good: :rock :pon:

Geri