araba güvenliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siezma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabalarımızda immobilizer var ama yeterli değil deniliyor alarma da ihtiyaç var mı? Bilgisi olan arkadaşların bizimle paylaşmalarını bekliyorum.

çin malı bir alarmı opelin zaten çok hassas elektrik sistemleriyle oynayarak taktırmak gereksiz geliyor , kontak üzerinde kumanda yoksa olabilir ama varsa kesinlikle oynamamak gerekir , zaten kontakta çift kilit var aracın içinede girseler kapıları açamazlar her zaman çift kilit kitlerim aracımı immo zaten ayrı güvenlik set filan yok arabamda değerli bişeyde bırakmam Car400 orjinal teybim var daha neyi çalabilirler ki aracımdan

paylaşımnız için teşekkür ederim

Tufan Bey, bizim araçlarda pim olmadığı için çift kilit yok maalesef. Özgür Bey, alarm sadece aracınıza yapılacak maddi saldırılara karşı caydırıcı önlem olabilir.

Çift kilit yeni araçlarda kaldırıldı, AB normlarından dolayı.

Tufan Bey, bizim araçlarda pim olmadığı için çift kilit yok maalesef. Özgür Bey, alarm sadece aracınıza yapılacak maddi saldırılara karşı caydırıcı önlem olabilir.

ama 2 kere kilitleniyor kontak üzerindeki kumandadan , birincisinde kilitliyor ikinci basmada ise hem bi kez daha kilitliyor hemde açık cam sunroof filan kapatıyor , bide içine arkadaşım oturdu 2. kilitlemede içerden açamadı aracı

bende klavuzda okudum iki kere basarak çift kilit yaptığımı sanıyordum eğer yoksa boşuna yapmayayım

ama 2 kere kilitleniyor kontak üzerindeki kumandadan , birincisinde kilitliyor ikinci basmada ise hem bi kez daha kilitliyor hemde açık cam sunroof filan kapatıyor , bide içine arkadaşım oturdu 2. kilitlemede içerden açamadı aracı

Vectramda durum öyleyken, 2 adet opel astra classic aracımda da çift kilit yok maalesef.

Vectramda durum öyleyken, 2 adet opel astra classic aracımda da çift kilit yok maalesef.
evet vectrada var ama astrayı bilmiyorum ama iyi bişey değil el alışkanlığı aracımı 2 kere kitlemeden içim rahat eve gitmiyorum :)

arac calınmasına karsı olarak hem caydırıcı hem ugrastırıcı olarak , baston kılıt tercıhımdır ... uzerıne alarmda olursa ıyı olur tabı , gercı hırsıza kılıt dayanmaz fakat zaman ve süreden kaybeder yada sızın aracınıza gırmekden vazgecer

Geri