Araba Gaza Geçmiyor !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Araba Sabahtan ber ine yaptıysam gaza geçmedi problemı ne olabılır....:confused::confused:

sıralı sanırım lpg gaz varmı araçta belki yok göstergede var gösteriyor olabilir içerdeki gösterge bozuk olabilir belki gazcıya bi uğra istersen bi kontrol ettir... yada lpg beyninde var problem veya ayarsızlık...

aracın gaza geçmesi için gereken bilgiler

1. gaz basıncı
2. motor ısısı
3. devir

önce fişleri kontrol et, ufak vakum hortumlarınıda. gaz kesicinin fişlerinden başla. sigortasıda olmalı onada bak. bazen fişleri çıkarıp takmak işe yarayabiliyor. (tankın üsttekiler dahil)

ama en iyisi iyi bir tüpçüye git ayarlatmadan sistemi kontrol ettir.

arabanın lpg sıgortası atmıstır yada kabloların tekı kopmus olabılır benımde basıma geldı aynı sorun kabloları kontrol edin ordan olabılır

Benim bir keresinde motor suyu eksildiği için motor ısısını algılamadığından gaza geçmiyordu. Bu da bir ihtimal.

usta bnce servıseıne gıt gazı taktrdıgın yere sonucta buda bı ısaret onun uyarı sıstemı olabılır clasımaması aracına zarar vermesın snra gıt servıse goster kı ıcın rahat olsun

evet arkadaşlar en sonunda babam arabayı bana bıraktı ve bende gosterdım bu suyun 30 C geldiğinde gaza geçmesini sağlayan termostad gıbı bı parca varya o arızalanmıs onu degıstırdıler su an ıcın problem yok hepinize teşekkürler...

aracın gaza geçmesi için gereken bilgiler

1. gaz basıncı
2. motor ısısı
3. devir

önce fişleri kontrol et, ufak vakum hortumlarınıda. gaz kesicinin fişlerinden başla. sigortasıda olmalı onada bak. bazen fişleri çıkarıp takmak işe yarayabiliyor. (tankın üsttekiler dahil)

ama en iyisi iyi bir tüpçüye git ayarlatmadan sistemi kontrol ettir.

katılıyorum

Arabam gaza geçmiyor depo gösterge ışıkları dolu gösterior depo yarım gaz ışığı yanmıyor yardımcı olursanınz sevinirim

su sıcaklığını algılayan bir zımbırtı var .o bozulmuştu bende....

Geri