Araba çalişmadi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabanın park lambaları yerine çakar lambalr bağlattım cumartesi günü de ledli neon aldım ve çakar lambanın yanma hızının ayarlandığı kutuya giden kanlodan elektrik çekip neonları bağladım çok ta güzel oldu pazar günü sorun yoktu ama bu sabah araba çalışmadı ayrıca çıldırmış gibiydi,(camları kont. düğmelerinden otomatik kapdım kapanmadı kontağı açıp sislerin düğmesine basınca ibreler 1veya 2mm oynadı uzaktan kumandayla kapılar kitlenmedi)ama farlar gayet ii yanıyodu Akü bitti zannetim ama elektrikçi araba dururken çok müzik dinlendiyse olabilir dedi akü takviyeyle çalıştırdı şimdi sorun yok acaba ndn oldu?:cry: :confused: :(

kesin akü bitti abi bende neon halkalrı(angel eye için olnlardan) bikaç dk yanık bıraktım araba çalışmadı bende aküyü değiştim ama artık 10 dk açık bile bırakabilirim

akü zaten 3 senelik değişmesi lazım ama bu kadar çabuk olcağını düşünmedim

Araba bu sabahta sorunsuz çalıştı ama teypi açınca ekranda safe yazdı ne yapabilirim

teyp için kodu girmelisin. mutlaka araç kartı vardır sende onda yazar

akü bitmiştir yine biterse senin sistemde bi sakatlık war

bence kaçak var yani yeni taktıgın parcalardan birini sen kapatsanda o hafif hafif calısmaya devam ediyor ve aküyü bitiriyor eski 131 lerde cok olur du sinyallerde özellikle :) bence iyi bi oto elektirikcisine git kontrol etsin.

zaten bende öle yapcam haftasonu gitcem elektrikçiye

ama elektrikçide akünün volt unu ölçtüklerinde nrmal çıkmış

Geri