Araba alacağım, ne dersiniz? Vectra B 97

knightrider

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar malumunuz kaza yaptık, astra perte çıkacak anlaşılan. Bugün bi Vectra CD 97 modelde anlaştık galeride.

13.250 dediler 12.250 ye anlaştık. Benzinli. 107 bin km. de araç, boya iyi, motor yorulmamış dedi usta. Bayandan satlıktı, eczacı olduğundan ev-iş kullanmış galiba.

Ne dersiniz fiyat iyi mi?

Son düzenleme:
Km orjınalşe gayed ıyı fakad donanım olarak naşıl şunroof varmı?

vectra b 2.0 cd donanımı iyidir. ama araba iyi incelenmeli. neredeyse 13 yaşına giriyor. bu arada sahbini baya merak ettim. 2.0 vectra kullanan bayan!

vectra b 2.0 cd donanımı iyidir. ama araba iyi incelenmeli. neredeyse 13 yaşına giriyor. bu arada sahbini baya merak ettim. 2.0 vectra kullanan bayan!
:) Donanım sunroof hariç iyi. Hemen herşey mevcut, esp, tc, airbagler vs...

sozberk dostum, bu bayandan gördüğüm 2. vectra. bir de bayan öğretmen satıyordu. Bunu kullanan eczacıymış, ilk sahipleri, yeni araba alacakları için satıyorlarmış...

Konyada tam 2 adet vectra a 2.0 kullanan bayan var.ama fırtına gibiler valla :rolleyes:

bu arada aracın fiyatı uygun.Şimdiden hayırlı olsun

dostum bence güle güle kullan.yazın aldım bende aracımı.aynı özelliklere sahip.aracın bence kmsinden ziyade bakımlımı ona bak.benim arac 230.000 de aldm ama cok korkuttu.kullandkca rahattaldım bakımlı bi araç aldım.2.0 motor olmasına ragmen hiçde yakmıyor muhtesem.1,4 ayd a 1.6 motor alıp klima actıgımda aracın titremesinden iyidir :):D

fiatına gelince de muhtesem bende cok uygun bi fiata aldım ve üzerinde hersey orjinal 4 lastik yeni ve landirenzo sıralı sistem takılıydı :)

İnşallah iyi olur... Hakkımızda hayıırlısı olsun. Teşekkürler arkadaşlar.

bu arada sahbini baya merak ettim. 2.0 vectra kullanan bayan!

:) benim annemide 2lt kullanırken görebilirsiniz. hatta size şöyle söyleyim. anne gel otomatik birşey alalım sana diyorum. ben otomatik falan sevmem bu gayet zevkli diyor. kendileri biraz psikopattırda... özellikle trafikte denk gelmek istemediğim bir tip :D

Açıkçası arabanın özelliklerine göre fiyat bayağı aşağıda kalmış. 14-15 bin bile rahatça istenebilir öyle bir araca diye düşünüyorum. Bir de galeri demişsiniz. Galeriye düşen bir aracın bu kadar uygun bir fiyata verilmesi düşündürüyor insanı. Aracı almadan iyice bir baktırmanızı tavsiye ederim. Sonradan herhangi bir sorun olmasın. Bir de Gaziantep esnafı hele de galericiler öyle kolay kolay 1000 lira gibi bir indirimde bulunmaz. Araca gerçekten iyi baktırın. Ha tanıdık falansa o ayrı tabi...

fiyat biraz yüksek geldi bana.. bu yaz bizde vectra alıcaktık 98 model 2.0 16v sanruf hariç en full modeli extra olarak 4 çelik jant müzik sistemli 11750 bırakmışlardı son anda bi aksilik yüzünden vazgeçmiştik:S

Geri