APP plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan colak999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

colak999

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracıma APP plaka yaptırdım ama mühürsüz olduğu için takmakta çekiniyorum. APP plakalar hakkında bi sorun yaşayan oldumu aramızda veya mühür bastırabilme imkanı varmı??

mühürsüzde gezdim.. mühürlüde (suan mühürlü :) ) karşındaki polisin karekteriyle alakalı bir durum bu tamamen.. mühürsüz gezdigimde cevrildigimde hic plaka muhabbedi olmamıştı.. ama mühürlüyken onda mühür varmı diye soran polis olmuştu :D

polis takmak isterse takar.. istemezse plaka plakadır okunur olsun yeterli..

çok fazla belli oluyor mühürsüz olduğu birde fransız punto yazdırdım yani izmitteki plaka puntolarıyla çok fark var arasında o yüzden çekiniyorum takmaya. mühür olayını nasıl halletin acaba??

walla dostum senın ıcın 100 mılyonun bır onemı yoksa 100 mılyon fazla wer benım gıbı temız dolas cıft muhurlu.ancak tek muhurlu de dolassan bı sorun olcagını zannetmıyorum.baana bakan olmadı daha.olan arkadslarda war ama.

veririz 100 lirayı da nerede bastırabileceğiz mühürü, bazılarıda orjinal plakaları bagajda taşı bi sorun olduğunda onları gösterirsin diyorlar

ben de plakamı çift mühürlü app yaptırmak istiyorum.tuning garage 230-240 gibi bir rakam söyledi kısacası saçmaladılar.trafik de artık app stili çıkartmıyor.yardımcı olabilecek var mı bir de fiyat olarak ne tutar...

2 yıldır APP ile geziyorum bir kere sormadılar.

ben yardımcı oolmaya calısırım sıze arkadaslar. ozelden ulaşın. en azından bı sordururum elemana yapabılıyormuyuz aracın baglı oldugu şubede. 150 lıra gıbı bı rakama halledebılıyorduk 5-6 ay once.

ben yaptırdım 2-3 ay önce 150liraya maal oldu floryada biyerde.. cok detay vermiyim sebebini açıklarım.. pm atsın isteyen arkadaşlar suan aktif mekan..

Teşekkürler

huseyın ıllegal ıslerıne mılletı surukleme :D

Geri