APP PLaKa --->

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xnosx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xnosx

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
uzun süredir yapmak istediğim çalışmaları gerçekleştirmiş bulunmaktayım çanakkalede yaptıracak bir yer bulamadığım için ankaradan kargo ile yaptırdım yalcın abiye bu iyiliği için cok teşekkür ederim işte resimler

sghd900i0001zl4.jpg

sghd900i0002yv0.jpg

bu arada plakalar orjinal tr bölgesi mavi mi kalsın yoqsa öteki tekinede kırmızı tr yi uygulayayımmı ? ne dersiniz ?

bu araclar fazla dikkat ceker (trafik polisleri de dahil) dolayısı ile kırmızı yasal değilse uygulama

yasal deil kırmızı tr :) 75 ytl civarı bi cezası var :)

ayrıca app ler kaça mal oldu :) bende düşünüyorumda

bunlara muhur yaptırabılecekmısınız emnıyette?

bu sekılde kullanırsanız polisin insiyatifine göre, sizi "sahtecilikle" suçlayabilir.

Artık herkes kırmızı geziyo ya...
Marketlerde bile satılıyo kırmızı sticker
Yasak olmamsı lazım bendede ne zamandan beri var ama bi kere sorunla karşılaşmadım
Tek mühüre bile laf etmiyolar, laf etselerde orjinalleri arabada taşı göster al orjinalleri diye, bitti.

ben de yalçın abiye yaptırmıştım ! güle güle kullan ! ama mühürlettirmeden takma derim ! ayrıca mavi tr daha şık .

YASKLAR DELİNMESİ İÇİN HERHALDE neden mavi dururken aksi gibi kırmızı yapılır eskiden o da yoktu

arkadaslar iyi yada kötü yorumlarınız için co teşekkür ederim sağolsun canakkale bölge trafikten cok tanıdık var görüstüm çift olmasada tek mühürü halledicem ama yanında orjinalleri tası ve polis aksilik cıkarırsa itiraz etme ne gerekiosa yap dediler kırmızı tr içinde bi açıklama yapılması gerekiosa zaten çanakkale ufak yer herkes eş dost birbirini tanıo hem biz bütün kamu görevlileri o asil tür duygusunu taşıdığı için bişi demiolar bi kere güzelyalı cıkısında cevirdiler arıza cıkardılar hmn stickerleri söktüm dedi yazıom plakanı güneşliğe dedi bende eyvalah dedim geçtim

app lara gelirsek 40 ytl ye yaptırdım mühür işlemi ve ilisinide kırmızı yapınca fotolarını eklerim tabi aracın üzerinde ;)

k.çekmece civarında bunu yapan biryer bilen varmı veya k.çekmeceye yakın _? bende daha sade normal puntolu ve siyah şeritsiz istiyorum dikkat çekmeyecek ama hoş duracak saygılar

Geri