APP & APK Plaka için

piriviyet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzun zamandır buralarda olmamama rağmen göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim,hatırlatmak istedim her türlü yazım şekliyle plaka çeşitlerini yalcin.aksakal@hotmail.com adresinden bana ulaşarak veya ataplaka.com'dan görebilirsiniz.Lütfen yüksek fiatlara aldanıp yaptırmayın en azından bilgi için 0 538 257 72 18 (yalçın) arayabilirsiniz.Saygılarla;

buraya birer örnek koyarsanız daha iyi olur. mesela ben apk dediğiniz şeyi tam olarak bilmiyorum yada biliyorum adını bilmiyorum :D

muhurlu oluo mu

trafikte sorun oluyormu mühür falan?

bende app var ama takmadım daha muhursuz orj plakaları bagajda taşırsan bi sey olmaz diyolar

bişey olmaz sadece ceza yersin arac parka çekilir

app artık çok dikkat ediyolar malesef bazıları sadece arkaya takıyo önden polis görürse direk çeviriyo arkadanda gören polisten kaçıyolar poliste zaten arkadan gördügü seyden tam emin olamıyo

orj plakaları bagajda taşırsanız birşey olmuyor arkadaşlar önceki 2 aracımda denedim şahsen hatta ben ön plakam olmadan geziyorum son 2 senedir onda bile birşey olmadı sorduğunda düştü taktırmaya gidiyorum deyip geçtim herseferinde tabi birazda şans işi yazıcak adam araban tozlu der yine yazarda orası ayrı.

app plaka işi sakat ya. adamına denk gelirsin arabayı çektirir bi de onla uğraş...

ewet volkan arkadaşıma katılıyorum başımıza geldi ankarada arabayı kucaklayıp götürdüler :D neyseki hallettik sonradan fazla piyasaya cıkmayn arabalar için ii olur bence :D

trafikte sorun oluyormu mühür falan?
istanbulda sorun olmuyor bendeki tek mühür yaklaşık bir senedir geziyorum ama çok şükür problem olmadı

Geri