Arkadaşlar,size bilgi amacında bu konuyu açtım,malum herkez biliyor ama dikatsizlik veya unutkanlık hatta yeni araç alan olurda dikkat etmez diye açıyorum.Komşum namaza giderken gördüm Adanadan Araç almış sabaha gelmiş ve şu an farketmiş araçta antifriz yok ve hortumlar taş gibi motoru çalıştırmış devirdaim zorlanmış ama çalıştırmış ben kapattırdım. Ustası sıcak su dök vs. demiş.Ben aman bırak şu ustanı beni dinle,şu an motordan su hortumunu altdan sök olmadı geleyim yardım edeyim motoru çalıştırdın hafif sıcklık var motor içindeki su boşalsın dedim,radyatördekini ise artık sıcak su ile boşaltalım eriyenen kadar bekleyelim ve hemen antifrizi karıştırıp dolduralım dedim.yoksa sırf üstden koyacağın antifriz hiç bir işe yaramaz,ustanın dediği gibi sıcak su dökmekle olacak iş değil hava şu an ayaz içindeki tekrar donmasın dedim.
Aklıma hemen forumum geldi sizler geldiniz,gece 12-15 dereceye düşecek diyorlar bugün için aman ne olur ölçün alet 10-20tl değil veya ölçtürün.
Kış en dikkat edilecek ihmal edilmemesi gereken antifriziniz.Şu an komşum benim dediğimi yapacak bakalım beni çağır dedim.Size bir bilgi bir uyarı olsun Aman dikkat edin
Aklıma hemen forumum geldi sizler geldiniz,gece 12-15 dereceye düşecek diyorlar bugün için aman ne olur ölçün alet 10-20tl değil veya ölçtürün.
Kış en dikkat edilecek ihmal edilmemesi gereken antifriziniz.Şu an komşum benim dediğimi yapacak bakalım beni çağır dedim.Size bir bilgi bir uyarı olsun Aman dikkat edin