Antifiriz Koyma ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Marketlerde satılan 5 litrelik damacanalar olmaz mı?

Hazır sular olur evet..Özellikle Bilindik Marka olanlar. Çünkü çogumuz bakmayız ( Gerci okula gelene kadar bende bakmazdım :D ) su şişeleri üzerinde değerler vardır onlar standartlara uygundur.Yumuşak yada orta yumuşak sulardır.. Çok sert suların değil konuldukları yere insan sağlığına bile zararı vardır :D :D Kaldı ki biz bu suları canımız gıbı gözumuz gıbı baktıgımız arabalarımıza koyuyoruz:D:D

Son düzenleme:
:kop::kop::kop:
neden olmasin cam suyu icin degilimi:D

Kısa vade de evet bsey olmaz ama uzun vadede kireçlenme ve tortu oluşumuna sebep olur normal musluk suları bu koydugun yer cam suyunun yeride olsa :D:D

Hazır su kullanmakta herzaman fayda var :D Özellikle ist'da ki musluk suları aman alllahım dedirten cinsten :D

dediğin antifiriz mi??yksa antifirizli cam suyu mu???

Emin Değilim Ama Ölçek vardı hem araçlarda kullanılan antifriz kırmızı olsa gerek soğutma suyu olan kısımdakı renk kırmızı zaten bana hedıye edılen mavıydı ben suyu koydum 2 ölçekte ondan koydum hem sabunlu verıo suyu hemde ıyı temızlıor yanı

Ben sıfır alıyorum.Muhtemelen yarın alacağım. Fabrika çıkışında oluyor mu araçta antifiriz?

Fabrika çıkışında tabii ki de olur antifriz. Tabii bunu da bazı benzinliklerde abi senin sogutma suyun paslanmış diye komple boşaltıp yeşil antifriz koyuyolardı eskiden, hala daha yapıyorlar mı bilmem : ). Yazımı burda bitirirken çok önemli birşeyi tekrar edicem, bazılarınız burda yazmış en iyisi kırmızı antifriz kırmızı koymak lazım diye! ARKADAŞLAR eski tip motora kırmızı antifriz koyarsanız direkt kapak contasını yersiniz demedi demeyin!! En iyisi servise hangi renk antifriz koycağınızı sormaktır!. Aracı sıfır aldıysanız zaten soğutma suyunun rengine bakın anlarsınız ne renk koymanız gerektiğini. Eğer yanlış tip antifriz varsa aarabanızda yapmanız gereken bütün suyu boşaltıp, bir kaç tur boş su geçirdikten sonra doğru renkteki antifrizi koymaktır. Kırmızı ve yeşil antifriz birbiri ile karıştığında motor bloğunda çökelti oluşturur arkadaşlar dikkat!

yetkili servisde antifiriz koydursak acaba ne kadar tutar işçilik falan ?? Yakın zamanda koyduran varsa fiyat belirte bilirmi acaba ??

yetkili servisde antifiriz koydursak acaba ne kadar tutar işçilik falan ?? Yakın zamanda koyduran varsa fiyat belirte bilirmi acaba ??

Ya Git Sen İşçilik Bile Alacaklarını Böle Böle Dersin Ben Antıfiriz Koyucamda Tam Bılgı Sahıbı Degılm Dersın Yanımda Mümkünse Koyarmısın diye rica bile etseniz maksımum antıfırızın ucretını alırlar yanı o kadar onemlı bıle degıl

Dizel 1.3 CDTI antifreezi kendım koycam nasıl ve ne marka koymalıyım

Geri