Anlik yakit tuketimleri nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mekseline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mekseline

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim aracim ilk kalkista 25-30 kusurleri cok rahat goruyor normalmidir sizce.? Bunu hem duz yolda hemde bayir yukari kalkista ayni goruyorum. Vitesi 2 ye takiyorum gene ayni. Cok canimi skiyor. Birde cekis kontrolunun aracin yakita etkisi varmidir acik yada kapali olmasinin. Sizlerden de yorumlari bekliyorum.

Ynt: Anlik yakit tuketimleri nedir?

normaldir sıkıntı yok  m34444

normal görünüyor

Bizim araçlar 1,5 ton olduğundan dur kalkli trafikte diğer araclardan fazla yakıyor.  Endişeye mahal bir durum yok rahat olun. Uzun yolda aradaki farkı kapatıyor.

Ynt:

8,2 degerine dustum daha da dusuyorum ortalamada. Anlik olarak takip edip moralimi bozmuyorum :D

Mekseline link' Alıntı:
Benim aracim ilk kalkista 25-30 kusurleri cok rahat goruyor normalmidir sizce.? Bunu hem duz yolda hemde bayir yukari kalkista ayni goruyorum. Vitesi 2 ye takiyorum gene ayni. Cok canimi skiyor. Birde cekis kontrolunun aracin yakita etkisi varmidir acik yada kapali olmasinin. Sizlerden de yorumlari bekliyorum.
sen yıne ıyısın benım kullandığım tırın anlık yekıt değerlerı  80 90 yada 140 kadar cıkabılıyor  :D

Aydn link' Alıntı:
8,2 degerine dustum daha da dusuyorum ortalamada. Anlik olarak takip edip moralimi bozmuyorum :D
etmeden duramiyorum :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
sen yıne ıyısın benım kullandığım tırın anlık yekıt değerlerı  80 90 yada 140 kadar cıkabılıyor  :D
masallah:p

Mekseline link' Alıntı:
etmeden duramiyorum :)
hiz a alın yol bilgisayarını zamanla alışırsınız  greatt

wave61 link' Alıntı:
hiz a alın yol bilgisayarını zamanla alışırsınız  greatt
kısa ve oz cevap  special_Yeah

Geri