ankaralı arkadaşlar

batu-turk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın merkezi kilit sistemine uzaktan kumanda taktırmak istiyorum bana tavsiye edeceğiniz yerler varmı nerede nasıl birşey yaptırabilirim

şaşmazda anka var elektronikten çok iyi anlıyorlar bence oraya bi danış

bunun internet sitesi varmıdır tam ünvanı nedir bir incelesek

sitenin anahtarcısı olaraktan tavsiyemi dinlersin umarım;)

dışkapı köprüsünün ulus tarafındaki ayagı tarafında vakıf işhanı vardır.avcıların av malzemesi satanların oldugu carsı yani.Onun arka tarafına git arabanı çek beştaşlı anahtar var bayaa büyük bir yerdir,oraya git ideal anahtar ulustan gönderdiler beni de.orda tevfik var ideal anahtarın sahibi sametin arkadaşıyım ben diye söyle böyle böyle diye anlat her türlü işini yapar o.(tevfik dediğim adam bizim yaşlarımızda 23 filan yanii)anahtar işinin merkezi en sanatkarı alarm sistemlerinin ustası bu adamlardır kimse alarm nedir bilmezken alarm takıyorlardı her türlü aklına gelecek malzeme vardır ...

tam adreside

Çankırı cad. Vakıf İşhanı No:67/B-4 Dışkapı ANKARA
Tel: (0312) 310 19 65 - 311 36 91
Fax: (0312) 311 36 59

kardeş bu bahsettiğin yer yiba çarşısının arkasında bir yermi

aynen öyle yibanın ilerisinde;)

bu arada onlar bizim toptancımızdır bende orda eğitim aldım biraz gerçi sonra kovdularda beni:)

tamam şimdi hatırladım sanırım o işhanında feza sürü kursu diye bir yer vardı

yardımın için teşekkür ederim orası bana yakın öğle arasında bir gideyim bakalım

fezayı filan bilmem ama bi sürücü kursu var üst katlarında

ama ustalıklarına işçiliklerine güvenebilrisin ben bile kendi arabamın işlerini filan onlara yaptırırım yani;)

yardım için teşekkür ederim

Geri