Ankarada şeffaf kaput filmi çektirebileceğimiz yer arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yarın uzun yola gideceğimiz için bugün aracımıza hesaplı bir yer bulursak şeffaf kaput filmi çektirmek istiyoruz.Eğer bulamazsak şu deri olanlardan alıcaz artık siz hangisini ve nereyi tavsiye edersiniz?Bu arada araştırdığım kadarıyla reklamcılar ucuza çekiyormuş ama sağlıklı olmuoyrmuş doğrumudur??

Hiç bilgisi olan yokmu arkadaşlar

oto cila yapan yerler ilgileniyor...
kaput koruma filmi diye satılır herhalde...
ama isim verebileceğim bi yer yok...
pek yardımcı olamadım amaa...

dostum 3m markası var o baya kalıtelı ama 150 ytl istemişlerdi eskişehirde ama arkdasımın bırısı noktalı fılm cektırdı cokta spor durdu ve kusel oldu hem ucuz bi deneyebılırsın

bence çokda gerekli bişey değil hız yapmazsan bişey olmaz

bi sitede okudum bilgin olsun...
Reklam malzemesi olarak üretilmiş üzerine dijital baskı yapmak amacıyla kullanılan şeffaf folyo malzemelerini aracınıza kaput koruma filmi olarak yaptırmayınız.Bu malzeme
Piyasada fiyat bakımından ucuz olduğu içindir.sıkça kullanılmaktadır.montajdan yaklaşık 6 ay gibi kısa sürede deforme olmaktadır.aracınızın.kaputunu boyattırmak zorunda kalabilirsiniz

ziebart a boya koruma yaptırmaya gittiğimde sormuştum vw carevella için 405 ytl fiyat verdiler sizinkide o civarda bişey tutar ama acayip kaliteli malzeme haftaya yaptırcam;)

ben arabayı alırken opanın içinde boya koruması yaptırmıştım. orada yapıyorlar. kaputun sadece ön yarısına yaptırırsan 150-200 civarı olur demişti, tamamını yaptırırsan 400 gibi tutar demişti.

Migrosun altındaki hamamda yaptırdım 175 ytl

bide renkli yeşilbi film war one oluyo yaa!?

Geri