Ankarada & LPG fiyatı 1.250 kaçırmayın

vectra cosworth

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün sanayiye giderken yolun sağında bir izdaham gördüm ne oluyor diye aracı çektim ..meğer lpg milangaz fiyatı 1.250 ye düşürmüş ve 3-4 gün böleymiş denemek isteyen olursa adresi şöle ostimden bu yahyalar yani mezarlık tarafına inen sanayinin içinden bir yol var hatta meşhur konyalı sofrası fln var ivedik metrosu yakınında ordaki Milangaz 'da fiyat 1.250 tl...kaçırmayın derim

Sevgi ve Saygılarımla..

siz alıp kullandınız mı güzel miydi gaz?
birde imzanızdaki yazıdan dolayı meraklandım sizin vectra b kasada c20xe mi var?

yok almadım izlerken bitti çünkü...alamadım daha doğrusu ama insanlar çok kısa sürede kaç bin litre tankı bitirmişler ve yarında full olacak ..büyük ihtimalle alıcam erkenden gidip..

1.250 güzel fiyat arkadaşlar öle böle deil yani

milangazın i yerinde daha wardı yanlıs hatırlamıyorsam ankara kalesinden düz gidince sağ tarfta kocaman yazmıslar 1,250 die ama cok sıra wardı durmadım....

olabilir ya...benim gördüğüm ostim inişindeki müdür. sabah erkenden gidip fulliyecem ..normalde 1.500 fln değilmi brim fiyatına bakmıyorum alırken ama?

Dökme gaz onlar, tavsiye etmem. Sorun çıkarmıştı bende zamanında...

bende geçen gün adapazarında gördüm lpg 1 lira kimse almıodu:D

bursada 1700 tl :(
baska ıstsasyonda 1560 dı sehırdısına dogru ben biianlam veremedım hava mı basıyorlar 1250 tl ya

1.250 ostim sanayi milangaz....hala

Geri