Ankara'da Kıralık Evı Olan ( Artık Ankara'dayım )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bi süredir fazla aktif olamıyorum.
Artık Ankara'dayım,
2 aydır Ankara'ya tayin oldum evi getirmedim daha
Son dönemler yogun geçti ve int vs sıkıntı ve vaktim olmuyor.
Anakra'da asıl iş oran da ama uygun olması açısından Elvankent yada Eryaman da düşünüyorum Tabi oran'da yada orana yakın kirası uygun ve dikmen veya yakın semtlerde de olur.
Elinde tanıdıgında uygun ev olan arkadaş varsa haber verirse sevinirim.

hoşgeldin reis.tanıdık yokta bakarak oluruz sağa sola.dikmen keklikpınarı ve cevizlidere tarafı sana yakın olur.eryaman dan çok eziyet çekersin.işe yakın bakman lazım.

Hoşgeldiniz, ben Natoyolu tarafında oturuyorum, buralardan Oran a gitmek çok kolay. Semt olarak Eryaman, Elvankent gibi olmasa da, Serkan ın dediği gibi işe yakın ev bak. Cevizlidere, Keklikpınarı da yakın ve iyidir. Artık Eskişehir yolu ve İstanbul yolu çok fena trafik oluyor. Özellikle okullar açılınca göreceksiniz. O yüzden yukarda bahsettiğimiz semtleri bir inceleyin derim.

kesinlikle abi keklikte felan bak. semt olarak da güzel. ortalama kira bedelleri de 450 den başlar 800-900 e kadar gider. evine göre doğal olarak

kurtuluş kolej abidinpaşa akdere türközü tarafları da uygun, araçla max 10 dk. Hem şehir merkezine de yakın. Kötü yanı binaların çoğu eskidir,yeniler de mevcut.

Bir-iki ay içinde (şu an oturanlar varmış) Yaşamkent'te (Eskişehir yolu) site içerisinde sıfır daire teslim alacağım.

Oran nere...Yaşamkent nere...Ora yaramaz gibime geliyor...Sabahları eskişehir yolu felç olur.Ömür törpüsü yaşar adam... :D

Eryaman _ Oran arası da çok yakın sayılmaz :). İ.Melih metro işini bir halletse o trafik çok rahatlayacak ama nerdeeee.

hayırlı olsun abı ıyı oldu ya yakınlaştık :)

ben etimesgutda oturuyorum bu tarafdan ev tutmayı unut çok zorluk çekersin ben askerden önce trt 'ye servisle gitdiğim halde çok uzun geliyordu

Geri