Ankarada iyi bir boya ustası?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen sene bildiğiniz üzere ankaraya dolu yağmıştı benim astra f nin de tavanında iki noktasında çökme oluşmuştu .

Bu sorunu macunsuz hallettikten sonra aracımın tavanınıda boyatmayı düşünüyorum güneş yanığı oluştu aracımda , şimdi arkadaşlar aracımın tavanını macunsuz bir şekilde boyayabilecek bir usta arıyorum işini düzgün yapan , yardım ederseniz sevinirim ,yarın götürecem aracı ...

Benim de sol arka kapıda lokal boya isteyen bir boya kabarması ve paslanma var, konuyu takip ediyor olacağım.

Autoking'in sitesinden fiyat aldım ama biraz pahalı geldi sanki...

ivedik organize de süleyman ve erkan usta var.uygun fiyatlı güzel fırında boyarlar.kendisi renk ustasıdır.yakında bende gidcem.

opel garaj'ın sağ kapı komşusuna git..

ivedik organize de süleyman ve erkan usta var.uygun fiyatlı güzel fırında boyarlar.kendisi renk ustasıdır.yakında bende gidcem.

Serkan bey dediğiniz yerin adresi varmı acaba veya adı?

sokakta eşek boyar gibi boyayanı var o kadar sahtekarlar var başında durman gerek benden söylemesi

Haklısınız Eren bey dikkat etmek lazım.

ben de ön tampon arka tampon yan marsbıyelleri boyatacam aslında ortak fırın tutsak hem fırın parasından yırtarız hemde ucuza yaptırma imkanımız olur ama parçalar gelmedi işte

abiler öncelikle hepinize selamlar.bende de opel vectra var makyajlı kasa bende maspiyel ve tamponları boyatmayı düşünüyorum.ortak bir boyaı varsa beraber boyatabşliriz.maliyet ucular bence.

Olur arkadaşlar neden olmasın acelesi yok ilk önce güzel bir yer bulalım , işimiz iyi olsun geç olsun kötü olmasın.

Geri