ankarada bildiğiniz uygun fiyatlı lastik alabileceğim yer varmı ??

bektas_butun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese merhabalar,,,

maxxis marka lastik almayı düşünüyorum. ankarada baktım abdülkadir özcanda satılıyo fiyatları ise peşinde 120 ytl civarında...

sizin bildiğiniz daha uygun verebilecek biyer var mı????
tam adres olsun lütfen.

teşekkürler

bu lastiğin tanesimi bu fiyat yuhhh. ben michelin alırım daha iyi abi. ayrıca hiç duymadığım bir marka.ankarada fiyatlar hemen hemen aynı ama alınteri bulv. üzerinde continentall ve brıdgestone var oraya bi sor istersen çeşitli markalar da var içerisinde.

Son düzenleme:
öncelikle herkese merhabalar,,,

maxxis marka lastik almayı düşünüyorum. ankarada baktım abdülkadir özcanda satılıyo fiyatları ise peşinde 120 ytl civarında...

sizin bildiğiniz daha uygun verebilecek biyer var mı????
tam adres olsun lütfen.

teşekkürler
kazım karabekırde ertan lastik

gimatta uzun ali diye biyer var piyasadan 10 ytl daha aşşağı veriyo 4 tane alırsan 40 ytl yapar.

bu lastiğin tanesimi bu fiyat yuhhh. ben michelin alırım daha iyi abi. ayrıca hiç duymadığım bir marka.ankarada fiyatlar hemen hemen aynı ama alınteri bulv. üzerinde continentall ve brıdgestone var oraya bi sor istersen çeşitli markalar da var içerisinde.

abi michelin liste fiyatları 200 ytl den aşağı değil ki....
bul bana 120 ytl ye bende michelin alayım.

ben dikmen caddesinden 4 adet bridgestone turanza 195 60 15 aldım.2008 11.hafta çıkışlı lastikler alalı 1 ay oldu tanesi 150 ytl.gayet memnunum.açık adres istersen öğrenirim.

Birde michelin alacaksan çok dikkat et ben piyasayı baya dolaştım.O kadar çok michelin varki ispanya,italya,fransa,çin.Vazgeçtim.Bridgestone alan bir arkadaşımın tavsiyesi sonucu bridgesyone aldım.Made in Turkey.Kafam rahat.

Düşük fiat veren yerlere dikkat et piyasada bir sürü eski lastik var.Bunlar değerinin altında satılıyor.Aman dikkat.

bende ki astrada michelin var aynısından almayı düşünüyordum ama balon yaptığı için vazgeçtim, ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.

Geri