Ankara Sigorta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan capuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

capuli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar amacım sadece yeni kasko yapacak arkadaşları bilgilendirmek. kasko çok önemli bir husus. benim kaskom ve sigortam ankara sigortaydı. kasko poliçem bı kaç hasardan dolayı fes edildi buraya kadar sorun yok.ancak bana geri ödeme hala yapacaklar 450 ytl gibi bi alacağım war.kasko acentadan temin edceksınız diyor acenta param yok diyor.böyle dandık kaskolara bulasmayın.herkes iyi gunler.

benimde başıma gelmişti böyle bişi.tam 4 ay para alamamıştım isviçre sigortadan.sonra canıma tak etti.telefonda iyi niyetlerimi bildirince yetkili şahıslara anında parayı yatırmışlardı :D

Evet güvenilir kasko şirketleri dışında başka kasko şirketlerine inanmayın.Bunlar olabildiğince primi düşük tutup müşteri çekerler.Sonra en ufak bi kazada uğraştırıp dururlar.Uzak durmak lazım.

Ben devamlı Axa yaptırıyorum hizmetlerinden memnunum.

benım sigortacım sakın ankara sigorta yaptırma demişti birde kaza yaptığınız aracın sigortasıda ankara sigorta ise ve karşı taraf suçlu ise tekrar yandınız parayı yine geç ödeyeceklerdir minimum 4 ay :)

konu yazılalı uzun zaman olmus ama kaza yaptım ve arabam ankara sigorta oldugu için aratıyım dedim ve yazılanları okuduktan sonra ıcım sıkıldı eksper raporu sonrası 12 000 lira masraf cıkmıs ve eksper de bunu fazla bulmus arbayı perte mı cıkaralım yada baska bir serviste mı yaptıralım dıye karar verememisler 3 haftadır beklıyorum yazılanlara bakılırsa işin rengi iyice degisecek olayları hızlandırmak ıcın ne yapabilirim fikri olan varsa lutfen yazssın

Bölge mudurlugune dılekce vermeden ıslerı hızlandırmazsın.4 haftada herseyın belli olup para alanlar biliyorum yada gidip biraz bagırıp cagırıcaksın..

tüh bende isveç yaptırdım yaptırmasamıydımki ya....ama ak sigortanın iyi olduğunu söylediler aslında...

Aviva Sigorta dan sasmayın hasar odemelerı 5 gunde yapıyorlar,Hasarda muşterısını hıc uzmeyen sıgorta şirketı olarak bılıyorum

Geçmiş olsun teşekkürler

Geri