Ankara Mini Onarım servis Hangisi ???

liberta12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
siyah astra hb arabamın çizikleri ve birde ön çamurlukta eziklik var....
bunları yaptırmak istiyorum...

ak sigortaya tel ettim . mini onarım servislerinin isimlerini aldım...

otopak
oto temiz
auto king

şaşmaz diyolar genelde forumda ama hangisi daha ii yapar bilgisi olanlardan tavsiye bekliyorum...

bagajda ufak bir ezik ve sol kapıda çizik vardı benim araçta, ostim auto king'de yaptırmıştım ,memnun kalmıştım.

Son düzenleme:
Bu şaşmazdaki şaşırmış autoking'de benim çizikten dolayı lokal boyanmasını istediğim çamurluğumun içine ...tılar. Benim başımdan geçen tecrübe budur, iyi servis almış arkadaşlarda olabilir ama onu bilemem.

valla birine gitcez ama yorumları bekliyorummm.. olmadı ya kısmet diyip birini seçecem

aracının kaskosu varsa bu tür yerlere gitmek yerine kendi bildiğin ustana git beyanla zaten ordada yaptırırsın bahsettiğiniz yerlerde arabası rezil olan çok fazla arkadaşım var

ak sigorta benim kasko da ufak bi tıkladım aracı mini onarımdan yaptırayım diye gittim, 1500 YTL şaşmaz autoking fiyat verdi, 1200 YTL ostim auto king fiyat verdi ve on tarafta hiç alakası olmayan yerleri değiştiriyordu, ve mini onarım bozuluyordu :) bende yukardaki arkadasın dedigi gibi ustama goturdum 150 ytl ya canavar gibi yaptı :)

ostim auto kingi birçok kişi öneriyor. ben kendim hiç yaptırmadım ama önü araba dolu her zaman.

Auto king genelde kalabalık oluyor ve mini onarım kaskodan olduğu için baştan savma yapıyorlar bende bi boya koruma yaptırtma hatasına düştüm sanki arabanın plastik aksamı soldu ::(

benim tamponuda onarmışlardı siyah boya atmışlar taksi tamponu gibi soyulup dökülüyo

beyan hasarsızlığı bozmazmı?

otoking ostimde arka tamponu boyattım bagaj kapağımı öptüler şimdi çocuk bekliyoruz bi bagaj kapağı daha çıkacak.. :(:(:(:(

Geri