ankara lovato

istanbul beyefendisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help:
Arkadaşlar Otomatik Vites 2003 Opel Corsa 1.4 Enjoy arabam var. LPG taktırmayı düşünüyorum kısmetse. Vectra'sı olan bir arkadaşım Ankara'da Gimat'da Öz Zirve Otomotiv diye bir yerde LOVATO marka simit sıralı LPG taktırdı. Memduh Usta diye sağlam bir usta varmış hatta sitesinde

"1983 Yılında Kayseri'de LPG sistemiyle tanışıp, 1996 Yılında LPG sistemini yasal olarak ilk takan kişidir. İtalya ve Hollanda'da LPG sistemleri hakkında eğitim almıştır."

diye iddialı bir ibare var. 1500 ytl ücret 10 taksit yapıyormuş. Şimdi tereddütlerimi sorayım.

-Sizce fiyat makul mü Ankara'da yaşayan arkadaşlardan bu ustayı duyan bilen var mı?

-Corsa'nın bagajı küçük olduğu için stepne yerine takılması düşünülüyormuş. Stepneyi de uzun yolda bagaja atmak yerine bir sprey veriyorlarmış ki tamirciye kadar idare etsin. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

-Otomatik corsa için daha iyi bir marka veya usta önerebilir misiniz?

Teşekkürler.

otomatik olması lpg markasının değişmesini gerektirmez Ankara'da ben taktırdım 2 ay önce atıker ve sorunsuz kullanıyorum 1200+10 taksit yapıyorlar ...

bu arada stepne için 90-2000 arası polo araçların stepnelerinden temin edersen sorun olmaz onlar çok küçük ve ince yer kaplamıyor ;)

dip not:imza kısmına isim ve soyisminizi yazmayı unutmayın!

taktır abi lavatoyu... iyi markadır.. birinci sırada lavato ikinci sırada brc gelir zaten. fiyatı da iyi.
ince stepne alman daha iyi bence.. boşver spreyi felan. ama bu konuda sen karar ver.

:help:
Arkadaşlar Otomatik Vites 2003 Opel Corsa 1.4 Enjoy arabam var. LPG taktırmayı düşünüyorum kısmetse. Vectra'sı olan bir arkadaşım Ankara'da Gimat'da Öz Zirve Otomotiv diye bir yerde LOVATO marka simit sıralı LPG taktırdı. Memduh Usta diye sağlam bir usta varmış hatta sitesinde

"1983 Yılında Kayseri'de LPG sistemiyle tanışıp, 1996 Yılında LPG sistemini yasal olarak ilk takan kişidir. İtalya ve Hollanda'da LPG sistemleri hakkında eğitim almıştır."

diye iddialı bir ibare var. 1500 ytl ücret 10 taksit yapıyormuş. Şimdi tereddütlerimi sorayım.

-Sizce fiyat makul mü Ankara'da yaşayan arkadaşlardan bu ustayı duyan bilen var mı?

-Corsa'nın bagajı küçük olduğu için stepne yerine takılması düşünülüyormuş. Stepneyi de uzun yolda bagaja atmak yerine bir sprey veriyorlarmış ki tamirciye kadar idare etsin. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

-Otomatik corsa için daha iyi bir marka veya usta önerebilir misiniz?

Teşekkürler.

AYTOK lpg LOVATO türkiye distiribütörü.
büyük sanayi seçim sokak no : 28 iskitler. ;) daha düşük rakama ve garantili orjinal parçalarla taktırabilirsiniz

Lovato kullanıyorum.Çok memnunum geçen yaz 1.750 YTL ye taktırmıştım.Şu an fiyat iyi.

AYTOK lpg LOVATO türkiye distiribütörü.
büyük sanayi seçim sokak no : 28 iskitler. ;) daha düşük rakama ve garantili orjinal parçalarla taktırabilirsiniz

sakın oraya taktırma ustaları beş para etmez işyerim orda olduğu için biliyorum 6 ay önce yeni bi usta aldılar ustaya sordum daha önce nerde çalışıyodun diye adam taksiciydim dedi gerisini sen düşün;) +Lavato bende kullanıyorum genel olarak sorunum yok tavsiye ederim

bizde orda taktırmıstık 1600 ytl 10 taksite memnunuz simit takdırdık . stepne kullanmıyoruz :D

Geri