Ankara Keçiören de Uydu İşi Yapan Arkadaş Var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aramızda Keçiören de uydu işi yapan arkadaşımız var mı?

Arkadaşlar merhaba aramızda Keçiören de uydu işi yapan arkadaşımız var mı?
[MENTION=30869]ndipi[/MENTION] abi uyku nedir diye merakımdan girdim başlığı uyku içi uydu:rolleyes::p:p

imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi

Hayırdır Nadir uyku sorunun mu var? Bir de alo masal hattını dene :maden:
(başlık düzenlendi)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:03 ----------

Yeni hat mı çektireceksin, yoksa mevcut hatta mı işlem yapılacak?

Hayırdır Nadir uyku sorunun mu var? Bir de alo masal hattını dene :maden:
(başlık düzenlendi)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:03 ----------

Yeni hat mı çektireceksin, yoksa mevcut hatta mı işlem yapılacak?

:D başlığı yanlış mı? yazmışım abim...

Abi sorma ya uydu da bir gariplik oldu. Çalışırken birden gidiyor sinyal yok diyor sonra geri geliyor. Bende makine eski sanırım ondan oluyor diyerek bir uydu cihazı daha aldım sorun yine aynı. Sanırım çanakta bir sorun olsa gerek. Bende burada bu işi yapan arkadaşlar varsa şu antene bir el atsın diyecektim :D

:D başlığı yanlış mı? yazmışım abim...

Abi sorma ya uydu da bir gariplik oldu. Çalışırken birden gidiyor sinyal yok diyor sonra geri geliyor. Bende makine eski sanırım ondan oluyor diyerek bir uydu cihazı daha aldım sorun yine aynı. Sanırım çanakta bir sorun olsa gerek. Bende burada bu işi yapan arkadaşlar varsa şu antene bir el atsın diyecektim :D

Uydu alıcı cihazın sağlamsa boşu boşuna ustalarla uğraşma. Çanak antenine kolayca ulaşabiliyorsan öncelikle kablo bağlantılarını kontrol et, gerekirse yenile sorun gene devam ederse yeni bir tane LNB al değiştir gitsin. Hatta almışken 2 veya 4 çıkışı olanından al ki ileride ihtiyaç olursa daha fazla hat bağlasın. Ben 2 katlı bağ evine 4 lü olanından bağladım 4 TV bağlantısı şimdiden garanti. ;)

Uydu alıcı cihazın sağlamsa boşu boşuna ustalarla uğraşma. Çanak antenine kolayca ulaşabiliyorsan öncelikle kablo bağlantılarını kontrol et, gerekirse yenile sorun gene devam ederse yeni bir tane LNB al değiştir gitsin. Hatta almışken 2 veya 4 çıkışı olanından al ki ileride ihtiyaç olursa daha fazla hat bağlasın. Ben 2 katlı bağ evine 4 lü olanından bağladım 4 TV bağlantısı şimdiden garanti. ;)

Sorma abim çatı da çanak balkona koyalım dedim adam çatıya montaj yaptı. Şimdi de ulaşma şansım da yok. Takan arkadaşı aradım adamın işi sanırım biraz fazla ha geldim ha geleceğim diyor ama 20 gündür meydan da yok :)

Geri