Angel far aldım aydınlatmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tncyokr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tncyokr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabama angel far aldım markası Sonar. ama hiç aydınlatmıyor. ilk taktığımda H1-55W ampüller vardı onlar hiç aydınlatmıyordu. daha sonra H1-100W ampül aldım taktım ama değişen hiçbişey yok.

aydınlatma çok zayıf adeta akşamları önümü göremiyorum
iyi aydınlatması için ne yapmam gerekir
teşekkürler şimdiden

4gw3.png

ucuz mercek nedeniyle aydınlatmıyor.
mercek modifiyesi dışında yapacak birşey yok.

Sonar farlar aydınlatmadığı için istememe rağmen almıyorum angel, arabam orijinal farlarıyla gidiyor sarardığı halde. Bu farlar gece sürüşü değil de süs için biraz. Bildiğim kadarıyla FK'nın angelları güzel aydınlatıyor ancak onlar da pahalı.

paraya kıyabiliyosan morette kullan.
www.morette.com

1-xenon seti alın H1 4300K-5000K artık 55tlye bile satıyorlar setini sizin araçta sorun olmaz.
2-Far ayarı yaptırın
3-Yinede yetersizse mercek değişin.

zaten mercekleri halojen ampullerle hele 100wlık ampullerle kullanırsanız valeo taksanızda yakarsınız kısaca size xenon seti şart umarım orj. mercekler için çok geç olmamıştır bakınız http://www.geceucusu.com/topic/5109-bir-farin-icine-nasil-edilir/

images

ayrıca yapabiliyorsanız kötü havalar için far fıskiyeside takmanızı tavsiye ederim mercekli farlarda önemli

xenon takarsan aydınaltır.Ben vectra b aracımda sonar kullandım,uzun yolda hiç uzunlara gerek duymuyodum,şahane aydınlatması vardı.Mercekte kaymada olabilir,ampul takılan yerden yada far yükseklik ayarı çubuğundan kontrol edin mercek oynuyomu.

Angel farlarda nerdeyse her marka çin malı mercek kullanıyor. Xenon takılsa bile aydınlatma kötü. Angel farda tek çare merceği değiştirmek ve bunlarla Xenon kullanmak. Ben Junyanların merceğini çıkma orijinal Valeo mercek ile değiştirdim. Aydınlatmada eskisiyle dağlar kadar fark oldu.

http://www.opelim.net/forums/astra-tuning/94898-astra-g-junyan-far-cami-ve-mercek-degisimi-2.html

Aynısını ben de yaptım. Kesinlikle öneririm.

Geri