ANDROİD VE APP STORE UYGULAMASI YAPIYORUM FORUM SİTESİNİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caner351
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caner351

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARTIK FORUM SİTESİNİ TELEFONLARIMIZDAN YAPTIGIM UYGULAMAYI INDIREREK TAKIP EDEBILCEZ İCERİGİ NASIL OLSUN SIZLERE SORUYORUM ONA GORE BENDE BUGUN BASLICAM "OPELSİZASLA" UYGULAMASINA VE YAYINLICAM GOOGLE PLAY STORE VE APP STORE'DA . . m34444

Ynt: ANDROİD VE APP STORE UYGULAMASI YAPIYORUM FORUM SİTESİNİ

Çok güzel bir işe kalkışmışsınız. Tebrikler gerçekten. Bence içinde bolca görsellik olmalı. Üyelerimizin araçlarının fotoğrafları, buluşma fotoğrafları vs. Bunların haricinde astra j'lerin tüm donanımlarındaki teknik özellikler (hızlanma, yakıt tüketimi, ağırlık vb.)

Bir de hafif modifiye konusunda destek olunabilir. Örneğin kısa farın h7 olduğu parkların t20 olduğu gibi gerekli bilgiler yer alabilir. Şimdiden kolay gelsin :)

Çok güzel uygulamalar size kolay gelsin..Yanlış anlamazsanız bundan sonra iletilerinizi küçük harfle yazarsanız forum kurallarına ters düşmemiş olursunuz. ;)

Valla harika olur

Resim ve içeriği geniş olmalı, yine kategiloriler ayni şekilde görülecek muhtemelen
bekliyoruz, emeğine sağlık

Bence arayuz basıt olmalı konular tapatalk gibi güncellendiğinde öne cıkmalı aslında program oluştuktan sonra kullanıcıların yorumları üzerine güncelleme yapıla bilir

Ynt:

Ben de bir ara girismistim ama baya yorucu ve teferruatli bir iş. Kolay gelsin. Ve cok tesekkurler

Geri