Anahtar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuzuriX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuzuriX

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar arkadaşlar.Benim araç 2001 vectra b comfort aldığımda anahtarın bırısı kırıktı şöyle ki kontakdan çıkarırken plastık kısmın üstünde cıkıyordu orayı japonla yapıştırdım şuan sıkıntı yok fakat aklıma yenı geldı bu anahtarın pili bittiğinde ben nasıl değiştirecem şimdi.yedek anahtarı da var oda açma yerı dıye dusunduğum yerden hafif zorlanmış zedelenmiş durumda.Bana tavsiyeleriniz nedir?Anahtarlar bu şekide idare eder mi yeni anahtar alayım mı yedek anahtar almanın bana maliyeti ne kadar olur.

Teşekkürler.

anahtarcılar 50-200 tl arası yaparlar yenisini orjinale yakın kalitede...araçla gidip ruhsatı ve kimliğinizi gösterip kopyalatacaksınız. servisten alırsanız 350 tl civarı

Elektronik aksamı sağlamsa anahtarcıları o işi daha ekonomik şartlarda hallederler. Arkadaşların yazdığı yüksek fiyatlar komple anahtar içindir.

Elektronik aksamı sağlamsa anahtarcıları o işi daha ekonomik şartlarda hallederler. Arkadaşların yazdığı yüksek fiyatlar komple anahtar içindir.

elektrik aksamında sorun yok abi kapıları açık kapatıryor marş basıyor.Bana tahmini bir fiyat verebilir misin acaba ankara da kaça hallederim.

elektrik aksamında sorun yok abi kapıları açık kapatıryor marş basıyor.Bana tahmini bir fiyat verebilir misin acaba ankara da kaça hallederim.
"LND" nickli Samet arkadaşımıza PM at, o sana ayrıntılı adres ve bilgileri verir. Samet'e ulaşamazsan haber ver ben yönlendirme yapmaya çalışırım.

sadece plastik kabını (2004 corsa) 25-40 tl arasında bulmuştum iskenderunda. kalite açısından hepsi aynı gibiydi 30 tl olanını aldım.

Yasir Bey,
Kırılan parça kumandayı sabitleyen, anahtar tarafında kalan tırnaktır genelde. O yüzden boş kasa iş görmemektedir. Benim tavsiyem, abartmadan o noktaya ve başka bir noktaya 1 damla şeklinde japon yapıştırıcı uygulamanızdır.Bu sayede Anahtar kumandadan ayrılmaz, çipiniz düşmez. Anahtarı çıkartırken de kilite dikkat edin, anahtarı rahat bırakıyor mu? Çekerken tümden tutup çekerseniz daha birşey olmaz. 2 noktadan japonladığınız içinde pilini değiştirirken zorlanmazsınız.

15 milyona anahtarcıda kesiyorlar hocam anahtarın aynısını ...
immobilizer varsa da chipini çıkartıp başka bi anhtarlığın için koyuyorlar oluyor sana sıfır anahtar...

teşekkür ederim arkadaşlar.Cipde sorun yok ama alırken sürülen japon fazla miktarda kaçtı sanırım pil verini açamadım.Dediğiniz gibi dış plastiğini değiştirmem yetecek sanırım.teşekkürler iyi akşamlar..

Geri