Anahtar+Uzaktan Kumanda tuşları parçalandı ne yapmalı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canercp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canercp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Uzaktan kumanda olarak da kullandığım anahtarın üzerindeki plastik tuşlar nedenini bilmediğim bir şekilde parçalandı tuz buz oldu şimdi üzeri oyumuş biçimde kullanıyorum görüntüsü çok çirkin, arabayı satmaya kalksam alıcı kimse sorun çıkarır eminim çünkü ben alıcı olsam sorun çıkartırım..

Bu problemi ucuz olarak nasıl halledebiliriz? opel yetkili servisinde 90 ytl komple uzaktan kumandasıymış. Aksarayda veya başka bir yerde bundan bulabilir miyiz?? yan sanayiisi falan var mıdır?? Bana sadece tuşları lazım kumandası gerekmiyor.

90 ytl bu iş için çok aslına bakarsanız ama ben bir anahtar çektirmek için 45 ytl verdiğimi hatırlayınca uzaktan kumanda için bunu normal görüyorum.

parcacı+anahatcılara sorun oluyor;)
istanbul anahtar diye google a bakın bulurusunuz o bu tip anahtarların toptancısı

bence fiyat çok değil nihayetinde opel parçası ;)

edit

Ekli dosyalar

• e9cf_1_sbl.webp
    e9cf_1_sbl.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Bana sadece plastik tarafı lazım Arkadaşlar kumandam çalışıyor
plastik parça bu yahu maliyete döksen 3 milyon maliyeti yoktur bunu uygun yolla halledebileceğim bir yöntem yok mu??

Aynı problem bendede var.Bende birkaç özel servise sordum bozuk kumanda var mı diye bulamadım.Aslında sadece dış aksamda satılmalı.

benimkide parçalaniyor ,toplu almak isterseniz bana uyar.üç kuruşluk parçaya bi sürü para vermenin anlamı yok.

Geri