anahtar senkranizasyonu

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar birkaç gündür uzaktan kumanda çalışmıyordu bugün yaptırdım bi elektronikçiye. içindeki lehim kopmuş araba o sırada yanımda değildi deneyemedim ama kumandanın üzerindeki ışık yanınca tamir olduğunu düşündüm. kontağa takıp senkranizasyon yapmaya çalıştım ama olmuyo bi türlü. üzerindeki ışık yanıp sönmesine rağmen kumanda çalışmıyo sizce neden olabilir lehim yapılırken bi parça zarar görmüşmüdür yoksa yazılımlamı alakalı. araç kumandayı tanımıyor...

kumandanın içindeki eprom yanmış olabilir

kumandanın içindeki eprom yanmış olabilir

bunu değiştirme şansımız varmı peki. birde eğer kumanda kullanılmaz hale gelmişse sadece kumandayı alabiliyormuyuz yani anahtar ve çipi almadan birde bunun maliyeti nedir acaba?

aynı sıkıntı bende de var. kumandanın sadece düğmelerinin olduğu kısmı arıyorum (anahtar, çip hariç) ama bulamadım şimdilik. bulursan bizi de bilgilendirirsen sevinirim...

o epromu elektrinikciler değiştire bilir ama çalışırımı bilmem 60 -70 liraya anahtar yaptırabilirsiniz immolu yada opel servsinden anahtarınızı tehmin edebilirsiniz fakat fiyatı bayaa yüksek .500 lira civarı olduğunu duymuştum

servislerde olması lazım kumanda.bizde var 60 ytl orjınal.bide lehim yapıldıktan sonra tech2 ile senkronize edin.

servislerde olması lazım kumanda.bizde var 60 ytl orjınal.bide lehim yapıldıktan sonra tech2 ile senkronize edin.
+2007
boş kutu bulunuyor,bizde satıyoruz yanii bulundugunuz yerde büyük bi anahtarcı varsa sorun yada servisten isteyin getirtirler;)...

opelin bilemem ama Passat'ın anahtarı 380ytl imiş. Duyunca hönk olmamak elde değil. Altı üstü anahtar abicim bu. Nedir bu kazıkcılık.

kaç model o passat?...
servise sorduysanız normal fiyat ama bizde daha uygundur Halit;)

Geri