ampul degistirdim araba istop etmeye basladi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortak noktalarda anlaştıktan sonra sonuçta güzelleşiyor. Burası bir paylaşım harmanı .Tebrikler size:alkis:

astrammm' Alıntı:
kardeş sagol. ancak kalp kırma degılde. burası önerıler acık bı forum herkes kendı dusuncesını yazıyor ancak benım mantıgım almadı beyınden olacagını. cunkı gaz yememe, patlama yapma, elektrık kesme, gıbı bı sorun degıl. sadece stop etme sorunu var buda kolay kolay beyınden olmaz. onun ıcın beyınden olacagını sanmıyorum sen bu sıtede yenısın alısmalısın tek senın dedıgın dogru olmayabılır bu benım ıcınde gecerlı

her stop etmede beyin giderse bizim beyinden salata olur artık.140 stop ettim gittim buji kabloları degiştim bujileride işlem tamam bu opeller o kadar beyinsiz mi ya aldıgıma pişman olcagım sanırım.tempra bile bundan beyinlidir arkadaş

mdellal' Alıntı:
Ampulden dolayı arabanın stop ettiğini ilk kez duyuyorum ... :eek: :( :confused:

yazimi dikkatlice okursaniz anlardiniz...
amup takarken sol onde bi kutuyu cikardim,sonra taktim ondan olabilir mi dedim... ki ampulden dolayida araba istop eder. ampuller calismaz,gece polis gorur. arabayi durdurur,istop ettirir,yola devamina izin vermez. olmaz diye birsey yok :)

+dun cam sivisini koyarken kutuya soyle bir vurdum (turk isi tamir) duzeldi gibi ama tekrarlarsa arkadaslarin dedikleri sorunlara bir baktiricam...

ilginize tesekkurler

Geri