ampul degistirdim araba istop etmeye basladi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar,

gecen gun farlarin ampullerini philips blue vision ultra 4000K ile degistirdim..
ama araba o gunden beri istop etmeye basladi. her zaman degil ama mesela hizli giderken yavaslamak icin vites kucultunce debriyaja basinca felan istop ediyor..

sol farin orda bi kutu vardi. far degisirken onu yerinden cikardim (kablolarini degil,sadece kutuyu) sonra taktim. acaba ondan mi oldu?

bi yardim...
sagolun

Ampulden dolayı arabanın stop ettiğini ilk kez duyuyorum ... :eek: :( :confused:

kutunun içinde bişeler yerinden oynamıştır.

tech2 ye bağlat bakalım noolcak

ampulden değildir başka bişey vardır

bence de ampülden değil.

bilader sana bi tavsiyede bulanayim motor anlıyan biri olarak bunun üç sebebi var
1- beyin bozulmuş
2-benzin filitresi yada enjeksiyonlarda sorun var
3-agr de sorun var

bunlarda dolayı bunun sebebi sence hangisi dersen bana ampulden bahsediyosun bana korkarım ki beynin arzalanmış olabilir
bak dikkatini çekiyorum olabilir diyorum kardeşim kesin değil yani bence tecrübelerime dayanarak diyorum bunu sen bana eğer sorun beyindeyse ne yapabilirim diyebilirsin bende sana bunun beyin tamiri yapan yerler var derim ama riskli beynin kurtulma ihtimali %20 falan anlayacağın beynin yanma ihtimali var sen bana dersin ki hocam bunun sıfırrı ne kadarki dersin bende sana 2 milyar derim geçmiş olsun umarım sorun beyinde değildir en yakın zamanda opel sevrisine gitmeni tavsiye ederim kardeşim

kardeş beyınde felan bırsey yok kafanı takma öyle bı ampulle felan beyıne bırsey olmaz stop eden her arabını beyını bozulma ıhtımalı varsa ohoo.. o soktugun kutuda fan rolelerı var anlıcan tamamen alakasız o kutuyla. bı makıneye baglat sorun ortaya cıkar.

valla kardeş bendede aynı sorun var ondan biliyorum şu çok bilmiş arkadaşlarda sinir oluyorum hepimiz beyinde olurmu kardeşim falan diyenlere ben zaten kesin demedim olabilir dedim aynı sorun bendede var ordan biliyorum beyin arzalı hemde bir birşey yapmadığım halde oldu bunların fabikasyondan hattası var beyinde hepimiz toplanalım opel sitesine şikayette bulunalım

Geri