Ambulans Geçecek!

kesinlikle genellemeye bende katılmıyorum ve mesala örneğin ambulans gelince ben şeritimde kalıyor ve ben ambulansın şeritinde bulunan araçların benim önüme geçmelerini bekliyorum ve en azından ambulansın önünün açılması için arkamdaki trafiği bekletiyor hem de ambulansın önünü açmaya yardım ediyorum ama ne yazıkki bazı sürücülükten insanlıktan pay almamış şoför müsveddeleri hiç istifini bile bozmuyor bilmiyorlarki yarın onlarada lazım olabilir ve yaptıkları yanlarına kar kalmayabilir... Unutmayın rüzgar eken fırtına biçer veya ne ekersen onu biçersin...

dün akşam başıma geldi...
ambulans geçsin diye durdum...
sol şeritte trafik duruyordu, ben sağ şeritteyim, tam evimin önü hemen sokağa sapacam 10 metre sonra, evime gireceğim...
sol şeriti duruyor görünce benim bulunduğum şeritin aktığını görünce durdum, sol şerit tam benim yanımdan itibaren duruyordu, dolayısıyla ambulans makas atarak yoluna devam edebilecekti önümden...
her neyse, durdum ambulansta soldan geldi, makası attı geçti benim şeride, arkasından tabi ambulansın peşinden gitmeye çalışan adamlar yer kavgasına girişti arkamda, ben yoluma devam ediodum güzel güzel... tak diye bi ses...

arkadan sol arka çamurluğuma Nissan Pick-up lastiğini sürttü...
lastiği zaten benim arabanın boyu kadar...
hem tamponda hem çamurlukta iz var...

adam diyorki ben oraya çarpmadım, yahu ben arabamdaki çiziği bilmem mi diyorum amcacım...
yaşlıdan da bi adam...
kaldı i o kadar yüksek arabada SAĞ Lastiğin tam sürtme yerini nasıl görebiliyor... Hayretler içinde kaldım :=)

neyse dedim zaten göçük yok, pasta cilayla geçen lastik izi,
ama orayı sen yaptın, kabul etmezsen olmaz dedim...

adamda geçmiş olsun dedi, Yallah dedik ayrıldık...

kısacası,
Güzel Yurdumun Güzel İnsanlarını seviyorum :=)

Geçmiş olsun. Bunları hangi potaya koymalı:confused: :(

geçmiş olsun KARANLIK

Geri