alüminyum pedal seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaan67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aşağıda linkte verdiğim pedallar nasıldır bilen gören varmı acaba aranızda şu dandik aksesuarcılarda satılanlar gibi kocaman olupta pedalların birbirine cok yakın olduğu modellerdenmi yoksa şu astra OPC lerde ki gibi şık ve orjinal görüntü verenlerdenmi acaba

http://www.garantialisveris.com/Quantum/str_prod.asp?storeID=3276&productID=88495

hiçbirini tavsiye etmem çünki ıslakken pedallar ayaklarınızdan kayıyor. allah korusun bi kazaya sebebiyet verebilir. ben kullanamadım çıkartıp attım.

oldum olası begenmemişimdir bunları cunkı tam uzerıne oturmuyor muhakak genıs gelıyor yan yun duruyor ıyı değil yanı

Pedal setleri yarış için tasarlanmışdır eyvallah da hiçbirimiz yarış için tasarlanmış ayakkabılar güymediğimizden , kullanmak çok da güvenli değil bence

hiç tavsiye etmem gerçekten de özellikle kış mevsimnlerinde ıslak iken ayağınızdan çok sık kayıyor özel bir ihtimam göstermen gerekiyor bu da dikkatini dağıtır allah korusun kazalara davetiye çıkar...

bende takım almıştım paspaslarla beraber yrv nindi.paspaslar güzelde ya o pedal setleri neydi öyle tam bir işkenceydi çıkartım attım.

benimde ayakkabı ıslakken özellikle debriyaj çok ses yapıyo.. gacırtı sesi gibi.. bende diodum yarış pedallarından alsakta taksak o sesten kurtulsak ama anladığım kadarıyla tavsiye etmiyosunuz.. bu sorunuma önerisi olan var mı?

Geri