Alttan yakit akiyor acilll yardim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b47duman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

b47duman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba degerli arkadaslar ve ustalar benim opel astra g 2003 model dizel aracimin sorunu depomu hep fulluyorum ve alttan damla seklinde akinti oluyor lutfen yardim edermisiniz depomu delinmis mi acaba ?

Depo o kadar kolay delinmez sanmam. Aklıma ilk gelen motora giden yakıt borusunun ek yerleri geldi. Daha önce işlem filan gördü ise tam sıkılmamış bir kelepçe dahi olur diye düşünüyorum

Hava emiş valfi gibi birşey olmasın? Amcanın 206 da başımıza geldi depoyu doldurunca o valfin ömrü bitmiş ordan atıyordu çalkalandıkça.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

depo kapağı ile depo arasındaki borudan olabilir..

Mantikli yuzuk kelepceler bile olabilir cunku park ettigimde fark ettim tsk ederim

hocam yakıt akıyorsa hemen götür saniyeye yada servisene ben daha cumartesi günü yeni aldığım 2000 model corsa mın yakıt hortumunda delik olduğunu fark ettim ve sanayide 100 liraya hortum hemen değiştirildi baya şıp şıp damlıyormuş hele depo yarım depodan fazla doluysa sallandıkça delik olan hortum yerlerinden sızıyormuş babam da ken araba o fark etmiş geldiğinde iyi dedi allah korumuş havaya uçmamışsın dedi bence biran önce sanayiye gidin yada servisinize

Geri