almanya da oto parcacısı tanıyan varmı

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sayın arkadaşlarım almanyada oto parcası satan tanıdığı olan ve mumkunse turkce konuşan bi tanıdığı olan varmı acil olarak opel astra g enjektör gerekli burada serviste 1700 dışarda 850 tl tutuyor almanyadan alırsam daha uygun ve orjinal olacağı kanısındayım yardımlarınız için şimdiden tşk ler

abicim direk bosch servisinden alsana daha ucuza gelir yada hurdacıdan al enjektör bu çıkmada kullansan temizletip takarsın

şimdi çıkma al diyorsunda ondanda çekiniyorum eğer gazda kullanılmışsa bi işimize yaramaz benim aracımı satın aldığım bayan aracı direk gazda kullanarak enjektörleri kurutmuş içi zımpara gibi olmuş böyle olunca hem çok benzin yakıyor ilk çalıştırmada çiğ atıyor tam püskürtme yapmayınca ateşleme bobınını arızalandırıyor falan nihayetinde hepsi birbirine bağlı ama çıbanın başı enjektör çekişten düşmeside yanında bonusu

almanyadan ucuza getireceğini sanmıyorum daha 1 hafta önce 2000 cdx aracım için debriyaj balatası ve bilyasının fiyatını sordurdum 380 euro ymuş burda yetkili servis bile o fiyatı çekmiyo

The İMAM
2000cdx

Yurtdışından çıkma almak en mantıklısı.Gaz işide yok onlarda.
200 -220 Tl civarına çıkma mâl edilebilir.Eğer çıkma ama reconditioned (revizyonlu) olursa 350-400 Tl civarına mâl olabilir.Zaman kaygın yoksa dahada hesaplı alınabilir.
Yada Tr de tanıdık biryerden durumu iade koşullu almak diyeceğim ama injektör bu güvenemeyebilirler.

guzel diyorsunuzda arabanın kendisini almanyada almaya kalksan 3000 euro arkadaşlar buradan yola çıkarak söyluyorum parcasıda buna mukabil ucuz olmalıdır.

Oto parçalayıcılar da o yüzden çoğalıyor yurtdışında.Kendisi 1000-2000 Euro ama parçala sat 5000 Euro atıyorum.Z20let enjektörü daha ucuz mesela 150 Tl civarı.Ama bazı parçalar da buradan daha pahalı.
Eğer istersen 250 civarına temiz birşeyler bulunabilir.

arkadaşlar yapmış olduğum yorumları geri alıyorum.almanya daha ucuzdur dusuncemide formatlıyorum.dun bir arkadaşımın almanyada tamirci olan dayısna şase numaralarını falan gönderdim sağolsun ilgilendi ve fiyat bilgisini ulaştırdı 128.30 euro tanesi turkiyede serviste 1600 tl 4 tanesi.dışarda parcacıda 200 lira tanesi almanyada 300 tl tanesi aynen dusunduğumu almanyada ki abiye aktardım bu arabanın anavatanı orasıda neden parcalar daha pahalı buradan dedim opel artık boyle kucuk parcaları kendiside başka ulkelere urettiyor dedi ispanya malezya gibi ulkelerde yapıyorlar dedi.bir nevi onlarda parcaları ithal ediyor dedi.onun için almanya daha ucuz olur diye dusunme turkiyeden almanı tavsiye ederim dedi şimdi ben ne yapayım gidip sıfırmı alayım bosch car servise göturup elden geçirilse randıman verirmi diye sorayım yoksa çıkmamı alayım arkadaşlar

almanyadan orjinal marş motoru almak için uğraşmıştım gelen fiyat buranın 1,5 katıydı bende motoru tamir ettirdim halen kullanıyorum.
yıldızlarda güven otoya git çıkma bak tanıdığın bir usta varsa onunla gitmeni tavsiye ederim yoksa verdikleri fiyat sıfırına yakın oluyor pazarlığınıda iyi yap

Geri