Allah bana sabir versin

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yahu arkadaş iki gun önce arabanın camlarını kırdılar bu sabah indim çelik jant üzerindeki metal sibop kapaklarını çalmışlar hangi halk kadını çocuğu yaptıysa anasını ,bacısı ve sülalesindeki:mad: tum insanları çarpık ilişki içerisinde görmekten rahatsız olmayan bi insan evladı beş kuruşluk şeye tenezzül eden çocukken topu inşaata kaçmış insan yavrusu sabah 3-5 nöbetemi kalksam cam kenarına bilmiyorumki:mad:

Abi bune ya bekçi atasınlar sizin mahalleye.çok geçmiş olsun. ben bunlarda birini yakalasam ellerini tampona ayaklarını ağaca asar işkence yaparım.

ilker büyük ihtimalle senin bir düşmanın var sen bence en yakın karakoldan yardım al geceleri senin mahallede devriyeyi arttırsınlar eğer sen yakalarsan Allah muhafaza başın belaya girer derlerya mal canın yongasıdır gerek yok kardeşim en iyisi bildir polise onlar ilgilensin.

Abi bune ya bekçi atasınlar sizin mahalleye.çok geçmiş olsun. ben bunlarda birini yakalasam ellerini tampona ayaklarını ağaca asar işkence yaparım.
bende farklı yontemler geliştirim geceleri bekçi olacağım mahaleye kardeşim sende madem bizim dukkanın önunden geçiyorsun buyur gel çayımı kahvemizi iç çekinme yani başımızın üzerinde yeriniz var:rolleyes:

ayy en gıcık kapdığım seydir yaa şu sibop kapağının çalınması ne manyaklar varya

gelicem usta gelicem en yakın zamanda

çok geçmiş olsun. karaktersiz insanlar var işte. başka bi sokağa falan çek istersen arabanı 1-2 gün.

sen kurban olayını ıhmal etme :D

geçmiş olsun

Geri