Alışkanlık..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen gün eve geldim. cebimden anahtarımı çıkardım ve kapı açma düğmesine bastım. hatta bastıktan sonra neden kapıdan kilit açılma sesi gelmedi die yakındım. ve hemen farkına vardım. arabanın anahtarı ile uzaktan kumandayı kullanarak evin kapısını açmaya çalışıyorum. Sizce ben normal miyim?

:) Cok Dalginsin sanirim Dikkat et Kendine

Anahtar Secimi Konusunda Değil Tek Bence Tüm yasantinda dikkat etmelisin kardes

ahahahahah.sen de tam bendensin.ben de acayip unutkanımdır.dalgınlıktan öte.bu huyum yüzünden az sıkıntı yaşamadım cidden dikkat etmek gerekir...

e eve de yaptır bi uzaktan kumanda :D :D
hiç problem kalmaz :D

benimde en buyuk problemim dalginlik...pencereden bakipda zile basana alo derim teli acar kim o derim filan gider bu bole...

valla bendede büyük bu dalgınlık. Kendi gideceğim yere hiç hatasız giderim. Yanımda annem olsun, şuraya uğrayalım desin. Onu unuturum. Önünden geçerim. Nolcak bu halimiz bilmiyorum. Hepimiz ayrı aşık.:D

valla bendede büyük bu dalgınlık. Kendi gideceğim yere hiç hatasız giderim. Yanımda annem olsun, şuraya uğrayalım desin. Onu unuturum. Önünden geçerim. Nolcak bu halimiz bilmiyorum. Hepimiz ayrı aşık.:D

Bendede aynı dert. Hep alıştığım yoldan gidiyorum. değişik bi yere gidilcekse hep ezberlediğim yoldan dalıyorum.

Normal.Ben de yoğunluktan kafayı yediğimde klavyenin veya hesap makinesinin numara kısmı ile telefonu çevirmeye çalışıyorum... :)

Geri