Alçı , Boya ve Sıva İşinden Anlayanlar Bakabilirmi ?

myugurge

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Modemden bilgisayarıma gelen Ethernet ( CAT5 ) kablosunu kroşe ile daha önceden sabitlemiştim bugün bizimkiler temizlik yaparken kroşenin bir tanesini yerinden sökmüşler bende çekiç ile tekrar çakayım derken boya ve alçı kalktı ve ortaya resimde gördüğünüz gibi kocaman bir delik oluştu bende fotoğrafını çekip buraya koymak istedim , bu deliği nasıl kapatabilirim ? Tam süpürgeliğin üstünde kalıyor ve benim odamda olduğu için gözüme çok batıyor

k8q1t.jpg

Diğer bir sorum odamın duvarına arkası dört köşeden yapışkanlı olan bir tablo yapıştırmıştım , tabloyu sonradan beğenmedim ve çıkartırken resimde gördüğünüz gibi boyanın birazı kalktı bunlar için ne çözüm önerirsiniz

k8q29.jpg

En güzeli ince bir sıva bir gün ardından kuruyunca zımpara. Ve boyama. Birebir aynı tonda alırsan eski boya değilse tahminimce sırıtmaz güzelde olur. İkincisi içinde zımpara boya kurtarabilir. Ama tam bilen birinden öğrensen daha iyi olur. İkinciyi mala ile kazıdıktan sonrada boya yapabilirsiniz düz zemin elde edip.

Ben de evin içerisindeki sonradan çekilen kablo görüntülerini hiç sevmem. O nedenle genellikle parke desenli kablo kanallarından kullanırım, bir de yeni çıkan süpürgelik+kablo kanalları var ama onlar biraz daha pahalı.

Geri