Alarm elektronik Beyni bozar mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xbaronnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xbaronnn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
servise götürüp alarm taktırmak istemiştim ama elektronik beyni bozdugunu tavsiye etmedigini söylediler. ayrıca arabada hem içerden hem dışardan açılmayan kilit sistemi mevcut ve imbolzier da varken çalınamaz dediler. GElin görün kü camı kırıp da cd çalar ve anfiyi bir gece yarısı alıp goturduler. şimdi alarm taktırmadıgımıza mı yanaalım yoksa gercekten beyni bozuyor mu

ıyıbı elektırıkcı ustası bul ona baglat.. boyle yenı ıs yerı acmıs gösterıslıı yerlere kanma.. adi marka taktırma 5 fazla ver ıyısını taktır birsey olmaz

xbaronnn' Alıntı:
servise götürüp alarm taktırmak istemiştim ama elektronik beyni bozdugunu tavsiye etmedigini söylediler. ayrıca arabada hem içerden hem dışardan açılmayan kilit sistemi mevcut ve imbolzier da varken çalınamaz dediler. GElin görün kü camı kırıp da cd çalar ve anfiyi bir gece yarısı alıp goturduler. şimdi alarm taktırmadıgımıza mı yanaalım yoksa gercekten beyni bozuyor mu

Bunu söyleyen eğer yetkili servis ise ver bana numaralarını

iyi sallamışlar

bazı yetkiliservisler basit işlenden kaçmak içn böyle şeyler söylüyorlar başıma geldi yazılımı güncellememek içni uydurdu durdu beyne zarar werirmiş falan

Bence de desteksiz sallamışlar. alarmın beyni bozması mantıksız bişey zaten

harbiden sallamışlar yanii hangi servis dedi bunu yaa adını söylesene merak ettim bende. ankaradasın dediğin servis burdaysa arasıra işleri düşüyor immo için filan geldiklerinde biraz kafa yaparım nasıl servissiniz die:D

Bu konuda tecrübeli bir kullanıcı olarak bahsedeyim.... Taktırdığınız alarm önemli ..beyne zarar veriyor demeyelimde araca uyum sağlamıyor.. ben immobiliserli araçlara uygun olan ve orjinal kumandadan kontrol edilen CENMAX 922 model alarm taktırdım fakat 1 yıl sonra alarda problem oldu kapı açma kapamada ve immobiliser arıza yaptı nedeni ise hem opel servis hemde cenmax alarm servisin dediğine göre alarmdı.. Alarmda garantili olduğundan cenmax serviste 922 model söküldü ve yerine 222 mi yoksa 122 mi tam hatırlamıyorum kontrol kumandası ayrı olan Cenmax alarm takıldı.. Şu an problem yok. Fakat alarmı sinyalden çıkarıp stop lambalarına bağladılar sinyallere değil.. Yani aracın kapısını açıp kaparken sinyaller değil stop ve kısa farlar yanıp sönüyor.. Bu sefer bağlantıyı böle yaptılar.. Bilginize :D

bende alarm düşünüyordum taktırmsak mı acaba

Geri