akü takviyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar vakvak arkadaşımızın verdigi akü hakkındaki bilgileri okudum yanlız geçen benim akü boşaldı yol yardımı aradım adam takviye yaparken artı kutbu artıya eksiyi eksiye bagladı ve takviye yaptık bunun bi zararı varmıdır beyne falan yani eksiyi şaseye baglamadı direk aküye bagladı tabi bunu yapan yetkili servisteki usta heralde bi zararı yoktur diye düşünüyorum sizden bilgi almak istiyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
arkadaşlar yokmu bilen?

ya bu yıllardır bu sekılde yapılıyor bence sakıncası yok

...

Son düzenleme:
arkadaşlar vakvak arkadaşımızın verdigi akü hakkındaki bilgileri okudum yanlız geçen benim akü boşaldı yol yardımı aradım adam takviye yaparken artı kutbu artıya eksiyi eksiye bagladı ve takviye yaptık bunun bi zararı varmıdır beyne falan yani eksiyi şaseye baglamadı direk aküye bagladı tabi bunu yapan yetkili servisteki usta heralde bi zararı yoktur diye düşünüyorum sizden bilgi almak istiyorum arkadaşlar
Normal. Eksi kutbun şaşiye verilmesinin önemi elektrik kaybını minimuma indirgemek içindir.

bi sakıncası olamaz çünkü regülatör mevcut aracınızda yani beyine hiçbir zararı olmaz zaten benimde bildiğüim kadarıyla bu bu olay bu zamanda kadar artı artıya eksi eksiye bağlanıp yapılıyor ...içiniz rahat olsun ...akünüzün boşalma sebeblerini araştırmanız gerek ileride aynı sorunu başınıza çıkartabilir elektrolit yoğunluğunu kontrol edin .gözle kaçak kontrolü yapın , pol başlarını kontrol edin oksitlenme varsa sıcak su dökerek oksit kısmı temizleyin..saygılar...

Hiç bir problem olmaz.

arkadaşlar allah razı olsun hepinizden içim rahatladı yazdıklarınızı okuyunca tekrar teşekkür edrim hepinize

Geri