akü sorunu?

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar akü bitti iice artık ömrüde bitti degistircem ve alırken mutlu marka akü alcam bugün gittim bakmaya 170 gibi bi fiat sölüyolar ama su var akünün o oturdurulan yerini genişlettik ve 90 lık akü oturdu ama ben diorumki almısken acaba 105 lıkmı taktırsam oturur die tüsünüyom nie bu kadar yüksek bi akü istiyosun derseniz arabada ses sistemi kurulcak 2 adetde anfi olcak o yüzden sıralı sistem de var +led uygulaması ve xenonlar derken baya güc ceken sey var sizce 90lıkmı 105 lıkmı ?:confused:

Son düzenleme:
şarj dinamon kaç amper bildiğim 120-150 arası bişe olması lazım bence sorun olmaz ama yinede ustalarada danışmak lazım

valla bilmiyomki kac amper amaben 105 koydurcam kafaya taktım
:)

105 fazla gelmesin :S İyi araştırın sorun çıkmasın sonradan

istersen 500 koy sarj dinomon ne kadar alabilirse o kadar kullanabilir :)
ama 90 amper fazlasıyla işini görür
tabi 2000 rms üstü ses sistemi kurmayacaksan

yok 2000 rms degil 1000 rms oranında bisi olcak 1000 rms vercek anfi 1ohmda sorun olmaz sanırım ben koydurmusken 105 olsun diodum ama bakcaz aslında 90 sıgmıyodu o aküyü tutan demiri cıkartım ordan actım demirin kenarlarını cuk die oturdu 90 hemde fıstık gibi oldu bakalım tahminimce daha yer var ben diom 105 lükte oturur ama iste jarz dinomusu etmesse oturup aglırım ondan sonra bi kösede :)

Şarj dinamosunun ölçütlerini göz önünde bulundurarak alman en iyisi olacaktır. Fiyat sorunu yok ise,yetkili servisten alacağın GM ,veya Varta akü bence en iyi seçim. Yaklaşık 200 tl fiyatları var.

Şarj dinamosunun ölçütlerini göz önünde bulundurarak alman en iyisi olacaktır. Fiyat sorunu yok ise,yetkili servisten alacağın GM ,veya Varta akü bence en iyi seçim. Yaklaşık 200 tl fiyatları var.

yok ben kararımı mutludun yana verdim ya ama iste 90 mı yoksa 105 onun karrarını veremedim bi türlü?

Geri