Akü seçimi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 model astra gtc teknik açıdan astra h da diye biliriz.

Aracıma akü almanın zamanı geldi müzik sisteme anfi olduğu için yüksek amperli bir akü almak istiyorum bizim araçlara kaç ampere kadar akü takabiliyoruz.

Birde aşşağıdaki linkte çok çeşitli aküler var taksi ciler için bile ayrı akü yapmışlar özelliklerini nelerdir.

http://www.ucuzaku.com/mutlu-aku-fiyatlari.html

jel akü al

jel akü kullanan tanıdığın var mı merak ediyorum.. evet çok kaliteli bir aküdür ama hızlı araba arıyorum ne alayım diyene bugatti al der gibi bir cevap... bir aküye o kadar para vercek kimseyi tanımıyorum ben...

Benimde aküm bitmişti şimdiye kadar hep mutlu akü almıştım ama son zamanlardakiler hep 2 seneyi doldurduğunda bozulduğu için bu sefer inci akü aldım...

Yeni aldım. Mutlu Silver calcium 72 Ah 165 tl 10 taksit.

sıfırdan beri aynı aküyü kullanıyorum heralde değiştirmek zorunda kalsam inci yada aynı aküden alırdım 5 seneden fazla oldu

jel akü kullanan tanıdığın var mı merak ediyorum.. evet çok kaliteli bir aküdür ama hızlı araba arıyorum ne alayım diyene bugatti al der gibi bir cevap... bir aküye o kadar para vercek kimseyi tanımıyorum ben...

ben kullanıyorum.yiğt akünün 7 amperliği var.225 lira 12 taksitte yapıyorlar.kötü mutlu aküye bile 150-160 lira

Varta :)

daha önce mutlu kullanmıştım 4 yıl fln kullandım..bu sefer GM alayım dedim servisten yedek parça indirimi fln 2 yıl oldu olmadı araç 2-3 gün yatarsa boşalıyor..bundan sonra yine mutlu alırım 72 ah yeterli

Geri