Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H kasaya sığmıyor ya 60 üzeri alt yuva çok küçük sadece çelik akü var 62 yada 63 amperdi o sığıyorMerhaba şu an üzerinde kaç amperlik bir akü var acaba ? 60 amperse ve sonradan multimedya benzeri bir sistem takılmışsa sığacaksa 72 amper takabilirsiniz.
Aslında orjinalini öğrenmek istiyorum.Şu an ki 60 veya 72 liktir.Büyük oluncada dinamo kaldırmaz diyorlar.Merhaba şu an üzerinde kaç amperlik bir akü var acaba ? 60 amperse ve sonradan multimedya benzeri bir sistem takılmışsa sığacaksa 72 amper takabilirsiniz.
Kaldırır Opel genelde kendi motorlarına 200 amper civarı takar ki çoğu genelde 2 katı güç takmak zorunda verim almak için ki 200 amper de olsa 1000 devirde 200 amper basmazAslında orjinalini öğrenmek istiyorum.Şu an ki 60 veya 72 liktir.Büyük oluncada dinamo kaldırmaz diyorlar.
Hocam selam. Fabrika çıkışı 60 amperdir. Orjinal üreticisi bir ara delphiydi. Ben daha önce 72 amper kullandım. Gecen sene de 74 amper varta aldım. Hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Bugüne kadar dinamonun şarj etmeme yorulma, kaldırmama gibi bir durumu ne ben yaşadım ,nede çevremden duydum. Yüksek amperde, Hem soğukta sıcakta, marş basma güçünüz artıyor, hemde akü size daha fazla süre elektrik sağlıyor. Benim araç easytronik olduğu için zamanında bayağı araştırmıştım. 60 amperde alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Genelde değişimlerde 72 amper kullanılıyor.Aslında orjinalini öğrenmek istiyorum.Şu an ki 60 veya 72 liktir.Büyük oluncada dinamo kaldırmaz diyorlar.
Her motora sığmıyor ama en büyük akü h kasalarda yanlış hatırlamıyorsam 1.9 larda var onların akü yuvası baya geniş yapılabildiği kadar takılabilir aslında öyle uçmamak şartı ile yeterli yuvaya otursun ve kaputa değmesinHocam selam. Fabrika çıkışı 60 amperdir. Orjinal üreticisi bir ara delphiydi. Ben daha önce 72 amper kullandım. Gecen sene de 74 amper varta aldım. Hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Bugüne kadar dinamonun şarj etmeme yorulma, kaldırmama gibi bir durumu ne ben yaşadım ,nede çevremden duydum. Yüksek amperde, Hem soğukta sıcakta, marş basma güçünüz artıyor, hemde akü size daha fazla süre elektrik sağlıyor. Benim araç easytronik olduğu için zamanında bayağı araştırmıştım. 60 amperde alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Genelde değişimlerde 72 amper kullanılıyor.
teşekkürler....60 amperde karar kıldım.Hocam selam. Fabrika çıkışı 60 amperdir. Orjinal üreticisi bir ara delphiydi. Ben daha önce 72 amper kullandım. Gecen sene de 74 amper varta aldım. Hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Bugüne kadar dinamonun şarj etmeme yorulma, kaldırmama gibi bir durumu ne ben yaşadım ,nede çevremden duydum. Yüksek amperde, Hem soğukta sıcakta, marş basma güçünüz artıyor, hemde akü size daha fazla süre elektrik sağlıyor. Benim araç easytronik olduğu için zamanında bayağı araştırmıştım. 60 amperde alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Genelde değişimlerde 72 amper kullanılıyor.