Akü Ömrü Nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weycel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

weycel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 Corsa D 1.4 Dört yaşında Arasıra marşa basarken bi yığılma hissediyodum ama bu sabah resmen arabada tık yok..

araçta alarm var sanırım o bayabi zorlamış bende 5-6 gündür hiç çalıştırmamıştım sanırım komple bitti.. takviye yaparak çalıştırdım ama pek randıman alamıcam bu akşam yeni bi akü alıcam ne tavsiye edersiniz kendim değiştirebilirmiyim üzerinde BOSCH 50 amperlik var 60 yada 70 takılabiliyomu ??

benimkinin üstündeki bosch du garanti bitmesine 1 ay kala öldü yeni değiştirdim garantiden
fakat başka bi arabamda çelik takılı 6 sene oldu hala cayır cayır

demek istedigim markalar zaten kaliteyi ispat etmiş bosch inci çelik mutlu
ne kadar gidip gitmeyecegi biraz kullanıma biraz şansa baglı gibi geldi bana

Hangi işimiz şansa bağlı değilki

Hangi işimiz şansa bağlı değilki

bilgisayar programcılıgı okudum hocamız her zaman elektronik işinin şansa bağlı oldugunu söylerdi :D

bende 72A mutlu akü vardı 4 tam 4 yıl gitti,şimdi 2 ay önce tekrar 72A mutlu aldım bakalım artık.

bulunduğun iklime de bağlı biraz. soğuk iklimler aküyü yiyor. geçen sene bmw'mden çıkardığım akü daha orjinaldi mesela. 2001 model araç. en az 10 senelik.

bende 72 amper benzeri bişi alsam araca uyarmı yoksa boylar standart değilmi çünkü benim akü sanki yerine göre ufak gibi önünde 10cm kadar boşluk var...

bende 72 amper benzeri bişi alsam araca uyarmı yoksa boylar standart değilmi çünkü benim akü sanki yerine göre ufak gibi önünde 10cm kadar boşluk var...

en iyisini akücü söyler ama genel arabalarda 72 lik rahat sıgıyor

4 yıl fena değil.Zzaten araçlar eletronik yuvası. Akü çok yıpranmadan değiştirmek en iyisi.

delphi diye bi markayı önerdiler elinde bosch aküde vardı ama en iyisi bu dedi 74 amperini 200.tl'ye aldım araca baktım ölçü olarak uyucak gibi yemekten sonra denicem...

araçtaki BOSCH değil GM'miş

Geri