Akşam ankara buluşmasi...

cihanbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
;) EWETTT ARKADAŞLAR İLK BULUŞMAYI GERÇEKLEŞTİRDİK ETHEM ABİYLE..

15012010037.jpg

15012010039.jpg

15012010538.jpg

ŞİMDİ ARKADAŞLAR YOL BİLGİSAYARI İÇİN EKSİK OLAN PARÇALARIMI ETHEM ABİ DEN ALMIŞ BULUNMAKTAYIM SADECE ŞAMANDRALI SU DEPOM KALDI ANKARININ İKİNCİ YOLBİLGİSAYARLI COMFORTU OLUCAK TABİ EN BAŞTA CENGİZ ABİ DAHA SONRA ETHEM ABİNİN YARDIMLARI İLE:)

SANIRIM BİRÇOK ARKADAŞ ETHEM ABİNİN ARACINI MERAK EDİYORDUR.. BUNU GÖRMEK BANA NASİP OLDU GERÇEKTEN SİSTEMİ MÜKEMMEL ÖTESİ CDX TEN ARTISI VAR EKSİĞİ YOK DİYEBİLİRİM... EN BAŞTA JANTLARDA ÇİZİK YOK.. YOL BİLGİSAYARI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. CRİUSE CONTROL SORUNSUZ... XEONLAR DEHŞET,İÇ AYDINLATMA SİSTEMİ CDXLE BİREBİR.. :D

VEEE DİĞER BİRR MÜKEMMEL ÖTESİ 1.6 ARABA GİTMEZ DİYEN ARKADAŞLARA KAPAK OLSUN YANİİ
ŞÖLE BİR TUR ATTIK ETHEM ABİNİN ARACIYLA RESMEN AĞZIM AÇIK KALDI :eek::eek:

İNANMADIM ABİDEDİM 2.5 MÜ BU :) KAPUTU Bİ AÇTI BİLDİĞİN Z MOTOR... AMA GİDİŞ MÜKEMMEL ÖLE ŞAHA KALKARMI ARABA 2.0 CDX LER HALT YEMİŞ :cool::cool:

KENDİ KENDİME DEDİM EŞŞEĞE BİNİYORUZ DEMEKKİ ABİ..

BU ARADA ETHEM ABİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... ZAHMETLERİNDEN DOLAYI... TAA KALKIP EVİNDEN GELDİĞİ İÇİN...

HAYRAN KALDIM NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH.. ARACA ALLAH KAZA BELA VERMESİN ETHEM ABİİİİ

Ama arabalar çok kirli kusura bakmayin arkadaşlar :d

yıne grı ethemınkı kırı bellı etmıyorda senınkının durumu içler acısı kazasız belasız kullanın var mı b2 gibisi

erhan bu güzel yorumların için teşekkür ederim. :) birde halk arasında 1.6 vectralar gitmez diyorlar değilmi ? :) sende 1.6 kullanıcısı olarak gördüğün üzere gayette seri gidiyor.

ayrıca senin vectranda çok diri bir araç allah kaza bela vermesin.
ikimizin arabasıda çok kirli :)
buluşmakta güzel oldu. sadece ikimiz vardık fakat güzeldi. umarım sende yolbilgisayarını problemsiz bir şekilde takarsın . takamazsanda ben yardımcı olurum.
hadi bakalım gelişmeleri merakla bekliyoruz .şimdiden kolay gelsin.

yıne grı ethemınkı kırı bellı etmıyorda senınkının durumu içler acısı kazasız belasız kullanın var mı b2 gibisi

ewet benim aracın durumu içler acısı gerçekten allah razı olsun hocam cümlemizin..

erhan bu güzel yorumların için teşekkür ederim. :) birde halk arasında 1.6 vectralar gitmez diyorlar değilmi ? :) sende 1.6 kullanıcısı olarak gördüğün üzere gayette seri gidiyor.

ayrıca senin vectranda çok diri bir araç allah kaza bela vermesin.
ikimizin arabasıda çok kirli :)
buluşmakta güzel oldu. sadece ikimiz vardık fakat güzeldi. umarım sende yolbilgisayarını problemsiz bir şekilde takarsın . takamazsanda ben yardımcı olurum.
hadi bakalım gelişmeleri merakla bekliyoruz .şimdiden kolay gelsin.

aynen abi dedim ya kapak olsun gitmez diyenlere arkadaşlar gözlerinizle görün derim başka bişi demem

amin abi allah razı olsun cümlemizi allah kaza bela vermesin... gerçekten iyi oldu buluşmak tanışmış olduk abimle...

sökme takma montaj hepsini resimleyeceğim:cool::cool:

Ankara da Önemli bir buluşma gerçekleşmiş.
Maşşalah ikisinede nazar değmesin
Malzemeler tamam ikinci yol bilğisayarlı 1.6 comfort vectra geliyor.
güzel haberleri bekliyoruz.

Erhan arcı etheme bırak 1 hafta etheme senin motoruda açsın:)

Ankara da Önemli bir buluşma gerçekleşmiş.
Maşşalah ikisinede nazar değmesin
Malzemeler tamam ikinci yol bilğisayarlı 1.6 comfort vectra geliyor.
güzel haberleri bekliyoruz.

Erhan arcı etheme bırak 1 hafta etheme senin motoruda açsın:)

amiiiinnnn.
evet cengiz ankarada bir tane daha yolbilgisyarylı comfort daha olacak.
erhan benim araca şaşırdı . ilk defa vectra 1.6 nın böyle atik ve hızlı olduğunu gördü sanırım :)

ne varmış ki o kaputun altına extra dan merak ettim :D

nası bi 1.6 o öle :)

Geri