Air bag ışığı

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar her kasise sert girişimde air bag ışığım yanıyor.

bı temazsızlık var demekkı koltugun altındakı söketlerdendır uyuk bı ıhtımal zaten yanınca tekrar sönmez. cıhaza baglayıncada hangı söketten oldugu bellı olur

koltuk altı soketler kesilip lehim olması grekli..ama genede codu bakmak lazım

Alla Alla çok ilginç. airbag ler aksatmaya gelmez bir an önce servise gitmeni tavsiye ederim.

%90 koltuk altı sokettedir. Benimde aynı sorunum olmuştu. Yetkili servis nerden olduğunu bulana kadar 3 defa gidip gelmiştim. En sonunda kavga dövüş koltuğu söktürüp altına lehim yaptılar. Sorun çözüldü.

kavga döğüş neden ettiryolarki cihaza bağladınmı sorun belli oluyo zaten müdehaleni onagöre yaparsın..hayret bişey ya

kavga döğüş neden ettiryolarki cihaza bağladınmı sorun belli oluyo zaten müdehaleni onagöre yaparsın..hayret bişey ya

Neden kavga dövüş olduğunu hemen söyliyeyim:

Bende de aynı sorun oldu, Servise gidiyorum yetkili arkadaşa TECH 2 ye bağlayın diyorum, bağlasak nolacak diyor, sorunu araştırmamız lazım, aracı bırakmanız lazım felan diyolar... Neyse bıraktım ama aracı aldığımdan ( Yazılım Güncelleme yaptık dediler )1 gün sonra gene aynı sorun olunca tekrar servise gidiyorum, başlıyorum kavga döğüşe, çünkü benim servislere verecek fazla zamanım yok...

Yani olay müşterinin yanında aracı cihaza bağlamamaları, en azından benim için böyle...

Allahtan Garantim Doldu, gidiyorum Özel Servise ohhh... gözümün önünde yapılan işide görüyorum.

Ustalar lehimlenir ancak hava yastığının patlama riski olur diyor doğrumu ?

O koltuğu çıkartıp lehim yapmak zorlarına gidiyordu sanırım. tech 2 ye bağlayıp arızayı siliyordu gönderiyordu. Tabii 2-3 kjm sonra yine arıza veriyordu. Ben yine servise gidiyorum. En sonunda öyle bir sinirle gitmişim ki adamların elleri ayaklarına dolandı. Koltuğu çıkartıp lehimi yaptılar. "E be kardeşim sorun böyle çözülüyordu da neden beni böyle yordunuz sinirlendirdiniz boşuna. Yapın birinci seferde ne siz boşuna yorulun ne ben boşuna servis yollarını aşındırayım" Zaten opel yetkili servislerinde genel mantık bu. Tıpkı devlet dairelerindeki gibi. Deliği kapatmak yerine Tıkayarak geçici çözümler üretmeyi yeğliyorlar. Bana değmeyen yılan bin yaşasın modeli...

O koltuğu çıkartıp lehim yapmak zorlarına gidiyordu sanırım. tech 2 ye bağlayıp arızayı siliyordu gönderiyordu. Tabii 2-3 kjm sonra yine arıza veriyordu. Ben yine servise gidiyorum. En sonunda öyle bir sinirle gitmişim ki adamların elleri ayaklarına dolandı. Koltuğu çıkartıp lehimi yaptılar. "E be kardeşim sorun böyle çözülüyordu da neden beni böyle yordunuz sinirlendirdiniz boşuna. Yapın birinci seferde ne siz boşuna yorulun ne ben boşuna servis yollarını aşındırayım" Zaten opel yetkili servislerinde genel mantık bu. Tıpkı devlet dairelerindeki gibi. Deliği kapatmak yerine Tıkayarak geçici çözümler üretmeyi yeğliyorlar. Bana değmeyen yılan bin yaşasın modeli...
:) :) :)

Geri