Ağırlık çalışan varmı 2 ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
şimdi neden başlık ağırlık çalışan varmı değilde varmı 2 diyeceksiniz cunku daha once aynı başlık açılmış içinde saçma sapan tartışmalar olmuştu. umarım bunda olmaz guzel guzel muhabbetımızı ederiz. ben 2008 hazırandan beri duzenlı yapıorum 2 kere ara vermek durumunda kaldım. onun dışında firem yok. çelimsiz ve zayıf bır vucut yapım vardı. şimdi ne kdr olsa kendını topladı ama ağırlık çalışır bır vucud gorunumunu almadı halen. sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor spor :)

Ben 3 yıldır falan yapıyorum. Tabi bazen İş-güç yoğun olunca ara vermek zorunda kalıyorum. Bu sporu yapmak beni acayip derecede rahatlatıyor, sinir, stress bırakmıyor. Haftada 3 akşam gidiyorum 1.5'ar saat çalışıyorum. Ama öyle hap, toz v.s kullanmıyorum, sadece kaliteli besleniyorum bana yetiyor. Bu sporu, yeni başlamak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Bu sıra azıcık göbek salar gibi oldum. O yüzden çalışmalarım mide ağırlıklı devam ediyor :)

ben 6 aydır fitness'a gidiyorum İlk gittiğim salonda tek başıma calışıyordum yani sadece ağırlıkları alıp 2-3 kaldırıyodum başka bişey yapdığım yokdu ve sonuç olarak bi gelişme olmadı aksine ham vucuda yüklenince sonrasında cekdiğim ağrılar oldu başka bişey olmadı ... Başka salona geçdim orda prof. bu işi yapanlar vardı ve bana program cıkardılar ve hareketleri nasıl yapıp nasıl yapılmıyacağını öğrettiler ve 3 ayda vucudumda baya bi gelişme oldu omuzlarım genişledi kollarım toparlandı kanatlar falan cıkdı vb bissürü şey.. ve bu konuda çevre edinmek cok önemli mesela bench press basıcaksınız ve biraz zorlanıosunuz arkadaşlarınız yardımıyla daha eğlenceli hale geliyo kontrolsüz güç güç deildir diye boşuna dememişler :D
yani bu sporu yaparken mutlaka bilerek yapın kendi kafanıza göre vucudunuzu geliştiremezsiniz En azından bu işi bilen birinden bi program isteyin ve ayda bir o programı değiştirin VEe Bu spordaa EN ÖNEMLİ ŞEY YEMEK protein almazsanız hic bi gelişme gösteremezsiniz ben sabahları 4 yumurta yiyodum yumurtada cok protein var ama abilerim vardı orda sabahları 10-15 yumurta yiyen vardı Birde bu spora başladıysanız bırakmayanız en azından eve bi kac dambıl alın evde çalışın yoksa vucud bi müddetden sorna tekrar hamlaşıo ve kötü bi görünüm kazanıo
Bu arada cabuk vucut geliştirmek isteyenler protein hapları alıolar aminoasitler falan ama ben bunu önermiyorum acıkcası ben kulanmadan düzenli yemek ve calışmaklada istediğiniz vucudu yapabiliyorsunuz ...

BEn öss yüzünden 1 aydır gitmiyorum ve içim içimi yiyor öss den sorna tekrar devam edicem başarılar =)
bu arada sanki cok bilmişlik taslamış gibi hissettim kendimi ama amacım sadece yardım etmekdi ...

ben üniversite yıllarımda bir süre gittim. bıraktıktan sonra bazı kısımlarda sarkma ve aşırı yağlanma oldu. şimdi salona gitmyoru ama evde kendi çapımda küçük barlarla çalışıyorum. bunun yanında öyle çok çalışıp vucut kolay kolay şişmez. amino asit destekli takviye tabletler kullanmanız gerekir eger çok sağlam görünmek istiyorsanız. ama sadece kaslar belli olsun diyorsanız takviyeye gerek yok. ;)

bende çok çalışmak isterim ama zaman yok:(

ben de 5 aydır gidiyorum.rusların ağırlıklı gittiği aksarayda bi salona gayet memnunum.:) benim için önemli olan çok büyümek diil fit vücut orta zayıflıkta ve kaslı.göbeksiz bi vücut için calısıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısorum badycıler gıbı cok yemıyorum amıno proteın 20 yumurtada yemıorum.haftada 5 gün aksamları iş cıkısı giderim 3 günde saunaya girerim cok rahatlatıyor tawsıye ederım.programıda herzamana 10 barfıxle baslarım.

Ben İki Hafta Body Salonuna Gitmiştim O İki Hafta Gitmenin Bile Faydasını Gördüm Bikere İnsana Gerçekten Güven Geliyo Omuzlarımı Baldırlarımı Falan Çok Geniş Ve Sert Hissettim Bazı Nedenlerden Dolayı Bıraktım Gitmeyenlere Tavsiye Ederim Denesinler Bence... :)

16 yaşımda başladım üç,üç buçuk yıl çok sağlam çalıştım.çokda güzel vücut yaptım sonra bir buçuk yıl ara verdim yedim içtim hertür sağlıksız beslenmeyi yaptım vücut yalan oldu nerdeyse:Dşimdi iki ayı aşkındır yeniden başladım toparlamaya çalışıyorum.vg bir yaşam biçimidir herkes başlasın ama başlıyan bırakmasın:)

Başlayıp bırakmak zor. Ben 2-3 yıl içerisinde 4-6 aylık periyotlarla yaptım. Ama araya hep ya iş ya okul ya da tatil girdi ve uzun süreli bırakmak zorunda kaldım. Bu yıl ocak ortasında başladım ve devam ediyorum. Haftada 3 gün çalışıyorm. Hafif hafif etkisini göstermeye başladı hacim kazandım. Yaz gelip işler de rahatlayaınca kardio da yapacağım çünkü yağ oranım biraz yüksek. Bakalım umarım bu sefer hiç ara vermeen uzunca bir süre devam ettirebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri