ağaç dikelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

setapxxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www_antoloji_com_418543_116.JPG

arkadaşlar herkezi duyarlı olmaya davet ediyorum.günümüzün korkulu rüyası olan küresel ısınma,seller,toprak kayması,temiz çevre için,bol oksijen,çisil çisil yağan yağmurlar için ağaç dikelim arkadaşlar.gelecek nesiller,cocuklarımız,ailemiz,insanlık için ağaç dikelim.her birey üstüne düşen görevi yerine getirse,bi umut için.hafta sonu eşinizi cocuğunuzu alsanız toprağa bir ağaçda siz dikseniz.o zevki evladınıza yaşatsanız,aşılasanız.allah (cc) diyorki kuranı kerimde,kıyametin koptuğunu görsen bile elindeki ağacı dik.allah (cc) diyorsa muhakkak bir hikmeti vardır.temiz cevre+oksijen+yağmur=ağaç dikmek
ben diktim arkadaşlar şimdi büyor.ve bitane daha dikicem gelecek için

benmde oğlumla diktiğim 4 tane kendi başıma diktiğim yaklaşık 30 kadar var yazlık evimin bahçesine dikerim meyve ağaçları çok güsel bir konuya değinmişssin teşekkürler

sizede ağaç diktiğiniz için teşekkürler.oğlunuz ağaçların büyüdüğünü gördüğünde nekadar mutlu oluyodur dimi

Aslında öncelikle ormanlarımızı bir şekilde korumak gerekmekte.göz göre göre o kadar ormanlarımızın yok olmasına göz yummamamız ve bir şekilde bunların önüne geçmemiz gerekli.yoksa biz ne kadar ağaç dikersek dikelim bir işe yaramaz...
Yarınlarımız için herkes bir ağaç dikse bu milyonnlarda yeni ağaç olur.hepimiz bu konuda biraz daha duyarlı olmalıyız.

orman yangının önüne geçmek zor aslında hele kundaklama varsa çok zor.her an heryerde bi bekçi bulunmaz.ama elbette çok daha iyi önlemler alınması gerek.sadec yurdumuzda değil,dünyada.yunanistanın yarısı yandı çok yazık

bi ara çam fideleri dağıtılırdı nikah davetiyesi olarak.okadar para verilen kağıt parçaları yerine herkese fide dağıtmak ve bu fidenin dikilmesini rica etmek bence en mantıklısı.bende diktim ilk fırsatta gene dikeceğim...

çok mantıklı bak.tanesi 5 ytl ye düğün davetiyesi bastıryolar yazıktır yaa.onun yerine git fidan dağıt.mantıklı aslında düşünebilirm....:rock

çok mantıklı bak.tanesi 5 ytl ye düğün davetiyesi bastıryolar yazıktır yaa.onun yerine git fidan dağıt.mantıklı aslında düşünebilirm....:rock
bende istiyorum davetiyeden:)
fidan sanırım 5 ytlye alınır ve A4 kağıtlarına düğün detay bilgisi ve fidan dikemenin faydalarıyla ilgili bilgiler yazılarak faydalı bir iş yapmış oluruz

soner ustam sizin gibi insanlarla dolaşmayı sohbet etmeyi çok seviyorum çünkü böyle meselelere duyarlı o kadar az insan kaldı ki ... ve biliyorum bu geriye kalan insanları yani sizin gibileri diğerlerinden ayıran onların asaleti...yani çevreyi düşünen ağacı sevebilen insan gerçekten asildir...teşekkür ederim 10 numara bir konu bence

Bu olayı bölgesel olarak buluşmalarda yapsak nasıl olur?Ayrıca bunu basınlada paylaşırız.Mesela Opelim Ankara Ağaç Dikme Günü,Opelim İstanbul Ağaç Dikme Günü,Opelim Ege Ağaç Dikme Günü???

Geri