Afyon dağında Ciddi kaza atlattım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bir süredir hem işimiz gereği hemde tatil amaçlı Ankara dışındaydım.Ankaraya dönüşe geçtiğimizde afyon dağına çıkarken yol genişletme çalışmaları yapıyorlarmış.Ben normal hızımda giderken birden yukarda çalışmakta olan kepçeden bir kaya parçası(yaklaşık olarak tekerlek büyüklüğünde) birden yola doğru yuvarlanmaya başladı.O anlık refleksle direksiyonu kırdım.Bu seferde uçuruma gidiyordum.Neyseki kaya başka bir kayaya çarptıda durdu.Yoksa ya bana yada arkamdan gelenlere ciddi sorun çıkaracaktı.Verilmiş sadakamız varmış.Aman diyim bu sıralar o yolu kullanacak varsa çok dikkatli olsun...

Geçmiş olsun, ucuz atlaşmışsın

geçmiş olsun Allah korumuş tehlikenin nerden geleceği belli olmuyor iyi farketmişssin

Büyük geçmiş olsun,yaklaşık 3 hafta önce bende o yolu kullandım.Biliyorum.Çok dikkatli olmak lazım.Ne zaman nerden ne geleceği hiç belli olmuyor.

Geçmiş olsun Allah korumuş

Çok sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi tehlike nereden gelecek belli olmuyor.

büyük geçmiş olsun :(

Allah kaza bela vermeden gidip dönmeyi nasip etsin...

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız neden işaret koymazlar böyle yerlere anlamıyorum.

Geçmiş olsun.

Karayolları adam olsaydı ana arter yollar senelerdir hala yapım çalışmalarıyla dolu olmazdı. Her sene mi asfalt yenilenir yahu aynı yollarda ?

çok geçmiş olsun Allah korumuş

Geri