AFL tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: AFL tanıtımı

benim arabadan inince diğer araçların aydınlatması boş geliyor daha önceki aracım corollada kendi orjinal xenon vardı ama afl forever artık benim için
bravo opel'e

gozgozlu35 link' Alıntı:
benim arabadan inince diğer araçların aydınlatması boş geliyor daha önceki aracım corollada kendi orjinal xenon vardı ama afl forever artık benim için
bravo opel'e

+1

Büyük konuşmamak lazım ama bundan sonra bi-xenon olmayan bir araç alır mıyım?

Hiç zannetmiyorum  okkk

MeRt link' Alıntı:
[quote author=gozgozlu35 link=topic=3440.msg77310#msg77310 date=1324832978]
bravo opel'e

+1

Hiç zannetmiyorum  okkk
[/quote]elbette büyük konuşmayalım ama afl ye bi süren bide süremeyen unutmaz görsellik değil olay tamamen güvenlik herşey artık bizim aracta afl de hiç karişmiyorum

gozgozlu35 link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=3440.msg77311#msg77311 date=1324833153]
bravo opel'e

+1

Hiç zannetmiyorum  okkk
[/quote]elbette büyük konuşmayalım ama afl ye bi süren bide süremeyen unutmaz görsellik değil olay tamamen güvenlik herşey artık bizim aracta afl de hiç karişmiyorum
[/quote]

Açıkça söylemek gerekirse ben ilk başta sadece görsellik açısından AFL tercih ettim kullandıkça yeni özellikler keşfettikçe böyle olmadığını anladım.

AFL'nin her özelliği harika ama en beğendiğim özelliği uzun far asistanı uzun yolda benim yerime uzun kısa far arasında geçişler yapması karşıdan gelen yada önümde seyreden arabaları algıladığında kısalara geçmesi iyiki almışım dememe yetiyor  okkk

valla bir afl bir siri vazgeçilmez ya...  011zaa

MeRt link' Alıntı:
[quote author=gozgozlu35 link=topic=3440.msg77314#msg77314 date=1324833467]
[quote author=MeRt link=topic=3440.msg77311#msg77311 date=1324833153]
bravo opel'e

+1

Hiç zannetmiyorum  okkk
[/quote]

Açıkça söylemek gerekirse ben ilk başta sadece görsellik açısından AFL tercih ettim kullandıkça yeni özellikler keşfettikçe böyle olmadığını anladım.

AFL'nin her özelliği harika ama en beğendiğim özelliği uzun far asistanı uzun yolda benim yerime uzun kısa far arasında geçişler yapması karşıdan gelen yada önümde seyreden arabaları algıladığında kısalara geçmesi iyiki almışım dememe yetiyor  okkk
[/quote]görsellik ayrı ama dediğin gibi 9 farklı modu olması ve köşe dönerken ek aydınlatma direksiyonu saga sola cevirme olayı net göstermesi herşeyi bitiriyor  yaaa

şirket arabasını kullandığım zaman gece yolda virajları göremiyorum.far yok sanki alıştık xenon farlara diğer araçların aydınlatması yetersiz gelmeye başladı. :)

tomacco link' Alıntı:
şirket arabsınıu kullandığım zaman gece yolda virajları göremiyorum.far yok sanki alıştık xenon farlara diğer araçların aydınlatması yetersiz gelmeye başladı. :)
kesinlikle doğru bir tespit, zaten afl in yokluğunda önemi daha çok belli oluyor

Geri